babagan-afuii

Sarat lan Ketentuan

Kesepakatan iki nyatakake syarat lan syarat sing sampeyan tuku barang saka afuii, sing duwe kantor terdaftar ing Distrik Longhua, Shenzhen, 518110, China.

 

Kahanan panggunaan

Sugeng rawuh ing situs web! afoox.com lan rekane nyedhiyakake produk lan layanan kanggo sampeyan miturut kahanan ing ngisor iki. Yen sampeyan ngunjungi utawa toko ing situs web iki, sampeyan kudu nampa syarat-syarat kasebut. Mangga diwaca kanthi tliti.

Cathetan: Langganan buletin ing kaca registrasi dicenthang kanthi gawan.

 

Privacy

Mangga deleng Polisi Kebijakan kita, sing uga ngatur kunjungan menyang situs web, supaya bisa ngerti kanthi lengkap.

Komunikasi elektronik

Nalika ngunjungi afoox.com utawa ngirim email menyang sampeyan, sampeyan komunikasi karo kita kanthi elektronik. Sampeyan setuju kanggo nampa komunikasi saka kita kanthi elektronik. Kita bakal komunikasi karo sampeyan liwat e-mail utawa ngirim kabar ing situs iki. Sampeyan setuju manawa kabeh perjanjian, bewara, pambocoran lan komunikasi liyane sing diwenehake kanthi elektronik kanggo memenuhi syarat legal manawa komunikasi kasebut ditulis.

Copyright

Kabeh konten sing kalebu ing situs iki, kayata teks, artikel, grafis, logo, spanduk, foto, ikon tombol, gambar, klip audio, undhuhan digital, kompilasi data, lan piranti lunak, kalebu afoox.com, utawa sing menehi konten lan dilindhungi undhang-undhang hak cipta AS lan internasional. Kompilasi kabeh konten ing situs iki minangka properti eksklusif afoox.com, kanthi panulis hak cipta kanggo koleksi iki dening afoox.com, lan dilindhungi undhang-undhang hak cipta AS lan internasional.

Trademarks

merek dagang afoox.com lan klambi dagang bisa uga ora digunakake gegayutan karo produk utawa layanan sing ora afoox.com, tanpa ijin nyata, kanthi cara apa wae sing bisa nggawe kebingungan ing antarane para pelanggan, utawa kanthi cara apa wae sing ngrusak utawa mbebayani com. Kabeh merek dagang liyane sing dudu duweke afoox.com utawa anak perusahaan sing ditampilake ing situs iki minangka pamilik pamilik, sing bisa uga ora ana gandhengane, gegandhengan, utawa disponsori dening afoox.com utawa anak perusahaan.

Lisensi lan akses situs

afoox.com menehi lisensi winates kanggo ngakses lan nggunakake situs iki kanthi pribadi lan ora ndownload (kajaba cache kaca) utawa ngowahi, utawa bagean apa wae, kajaba kanthi idin tinulis saka afoox.com. Lisensi iki ora kalebu adol maneh utawa panggunaan komersial situs iki utawa isine, koleksi lan panggunaan dhaptar produk, deskripsi, utawa rega, turunan saka situs iki utawa isine, download utawa nyalin informasi akun kanggo mupangat kanggo pedagang liyane, utawa panggunaan data mining, robot, utawa alat pengumpulan data lan ekstraksi sing padha.

Situs iki utawa bagean apa wae ing situs iki ora bisa direproduksi, diduplikasi, disalin, didol, didol maneh, dibukak, utawa dieksploitasi kanggo tujuan komersial tanpa idin tinulis saka afoox.com. Sampeyan ora bisa nggawe pigura, motong utawa nggunakake teknik framing kanggo nglampirake merek dagang, logo, utawa informasi proprietar liyane (kalebu gambar, teks, tata letak kaca, utawa formulir) afoox.com lan kanca-kanca tanpa idin tinulis kanthi jelas.

Sampeyan ora bisa nggunakake meta tag utawa "teks" liyane nggunakake jeneng afoox.com utawa merek dagang tanpa idin tinulis saka afoox.com. Panganggone ora sah mungkasi idin utawa lisensi sing diwenehake dening afoox.com. Sampeyan diwenehi hak sing winates, bisa dibatalake, lan ora ana gandhengane kanggo nggawe hyperlink menyang kaca ngarep afoox.com anggere link kasebut ora nggambarake afoox.com, rekane, utawa produk utawa layanane ing salah , utawa perkara liya sing nyerang. Sampeyan ora bisa nggunakake logo afoox.com utawa merek dagang utawa merek dagang liyane minangka bagean saka tautan tanpa idin tinulis kanthi jelas.

Akun keanggotaan

Yen sampeyan nggunakake situs iki, sampeyan tanggung jawab njaga kerahasiaan akun lan sandhi lan kanggo matesi akses menyang komputer, lan sampeyan setuju kanggo nampa tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing ana ing akun utawa sandhi sampeyan. Yen sampeyan kurang saka 18 taun, sampeyan mung bisa nggunakake situs web kanthi keterlibatan wong tuwa utawa wali sing sah. afoox.com lan kanca-kancane duwe hak nolak layanan, mungkasi akun, mbusak utawa nyunting konten, utawa mbatalake pesenan miturut kebijaksanaan dhewe.

Ulasan, komentar, email lan konten liyane

Pengunjung bisa ngirim komentar, komentar, lan konten liyane, lan ngirim saran, ide, komentar, pitakon, utawa informasi liyane, manawa isi kasebut ora ilegal, ora sopan, ngancam, fitnah, invasif saka privasi, nglanggar hak properti intelektual, utawa digunakake gawe piala marang pihak katelu utawa ora bisa dibantah lan ora kalebu virus utawa piranti lunak, kampanye politik, solisitasi komersial, huruf chain, kiriman masal, utawa apa wae bentuk "spam". Sampeyan bisa uga ora nggunakake alamat e-mail palsu, nyamarake wong utawa lembaga, utawa uga salah dikandhani minangka asal saka kertu utawa konten liyane. OIBAG.com duwe hak (nanging dudu kewajiban) kanggo ngilangi utawa nyunting konten kaya ngono, nanging ora sacara rutin nyemak konten sing dikirim.

Yen sampeyan ngirim konten utawa ngirim materi, lan kajaba kita negesake liyane, sampeyan menehi afoox.com lan mitra kasebut hak ora ana eksklusif, tanpa royalti, terus-terusan, ora bisa dibatalake, lan sub-lisensi bisa digunakake, ngasilake, ngowahi, ngowahi, adaptasi, nerbitake , nerjemahake, nggawe karya turunan saka, nyebarake, lan nampilake konten kasebut ing saindenging jagad ing media apa wae. Sampeyan menehi afoox.com lan mitra lan sub-lisensi kanggo nggunakake jeneng sing sampeyan kirimake gegayutan karo konten kasebut, yen dheweke milih. Sampeyan makili lan njamin manawa sampeyan duwe utawa ngontrol kabeh hak konten sing dikirim, konten kasebut akurat, panggunaan konten sing diwenehake ora nglanggar kabijakan iki lan ora bakal nyebabake cilaka kanggo wong utawa entitas apa wae, lan sampeyan bakal menehi ganti rugi marang OIBAG.com utawa rekane kanggo kabeh klaim asil saka konten sing diwenehake. afoox.com duwe hak nanging ora duwe kewajiban kanggo ngawasi lan nyunting utawa mbusak kegiatan utawa konten apa wae. OIBAG.com ora tanggung jawab lan ora tanggung jawab kanggo konten sing dikirim dening sampeyan utawa pihak katelu.

Resiko kerugian

Kabeh barang sing dituku saka afoox.com digawe adhedhasar kontrak pengiriman. Iki tegese risiko kapitunan lan judhul kanggo barang kasebut dikirim menyang sampeyan nalika dikirim menyang operator.

Loro pihak kasebut setuju, sawise kiriman kiriman, transportasi dadi tanggung jawab tunggal perusahaan logistik pihak katelu. Sajrone tahap iki, kepemilikan lengkap produk (s) kagungane para panuku; kabeh tanggung jawab lan risiko sajrone transportasi bakal ditanggung dening panuku.

Deskripsi produk

afoox.com lan rekane nyoba supaya bisa akurat karo deskripsi produk. Nanging, afoox.com ora njamin manawa katrangan produk utawa konten liyane saka situs iki akurat, lengkap, andal, saiki, utawa bebas kesalahan. Yen produk sing ditawakake afoox.com dhewe ora kaya sing dijelasake, siji-sijine obat sampeyan yaiku hubungi kita kanggo ngrembug kahanan lan nemtokake asil sing paling apik.

Penafian jaminan lan watesan tanggung jawab

Situs iki diwenehake dening afoox.com kanthi basis "AS IS" lan "AS AVAILABLE". afoox.com ora nuduhake perwakilan utawa jaminan apa wae, ekspresi utawa tersirat, babagan operasi situs iki utawa informasi, konten, bahan utawa produk sing kalebu ing situs iki. Sampeyan kanthi tegas setuju manawa nggunakake situs iki dadi risiko sampeyan dhewe.

Sakabehe dileksanakake dening hukum sing ditrapake, afoox.com mbatalake kabeh jaminan, ditulis utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan tersirat saka merchantability lan fitness kanggo tujuan tartamtu. afoox.com ora njamin manawa situs iki, server, utawa email sing dikirim saka afoox.com bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. afoox.com ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing timbul saka panggunaan situs iki, kalebu, nanging ora diwatesi mung kanggo karusakan langsung, ora langsung, insidental, ngukum, lan akibat.

Undang-undang negara tartamtu ora ngidini watesan babagan garansi sing diwenehake utawa pengecualian utawa watesan kerusakan tartamtu. Yen ukum kasebut ditrapake kanggo sampeyan, sawetara utawa kabeh penolakan ing ndhuwur, pangecualian, utawa watesan sing ora ana gandhengane kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa uga duwe hak tambahan.

Hukum ditrapake

Kanthi ngunjungi afoox.com, sampeyan setuju manawa undang-undang sing ana gandhengane, tanpa preduli karo prinsip-prinsip konflik hukum, bakal ngatur Ketentuan Penggunaan iki lan perselisihan apa wae sing bakal ana ing antarane sampeyan lan afoox.com utawa kanca-kancane.

Perselisihan

Sembarang perselisihan sing ana gandhengane karo kunjungan sampeyan menyang afoox.com utawa produk sing sampeyan tuku liwat OIBAG.com, diajukake menyang arbitrase rahasia ing yurisdiksi sing cocog, kajaba iku, yen sampeyan wis nglanggar utawa ngancam bakal nglanggar afoox . com. hak hak intelektual, afoox.com bisa njaluk bantuan liyane utawa bantuan liyane sing cocog ing negara, pengadilan federal utawa nasional ing yurisdiksi sing relevan, lan sampeyan setuju karo yurisdiksi lan papan eksklusif ing pengadilan kasebut. Arbitrase miturut perjanjian iki bakal ditindakake miturut aturan sing banjur diadhepi yurisdiksi sing relevan. Penghargaan arbitrator bakal ngiket lan bisa ditindakake minangka keputusan ing pengadilan sing duwe wewenang. Saklawase sing diidini dening undang-undang sing ditrapake, ora ana arbitrase miturut Perjanjian iki sing bakal melu arbitrase nglibatake pihak liya sing tundhuk karo Perjanjian iki, kanthi proses arbitrase kelas utawa liya-liyane.

Kawicaksanan situs, modifikasi lan keruwetan

Tulung tliti maneh kabijakan liyane, kayata kebijakan Pengiriman lan Pengembalian sing dikirim ing situs iki. Kebijakan kasebut uga ngatur kunjungan sampeyan menyang afoox.com. Kita duwe hak kanggo nggawe pangowahan menyang situs, kabijakan, lan Ketentuan Penggunaan kasebut kapan wae. Yen ana kondhisi iki bakal dianggep ora sah, batal, utawa amarga alasan apa wae ora bisa dileksanakake, kondhisi kasebut bakal dianggep bisa diatasi lan ora bakal mengaruhi validitas lan bisa dileksanakake ing kahanan sing isih ana.

Pitakonan:

Pitakon babagan Ketentuan panggunaan, Kebijakan Privasi, utawa materi sing gegandhengan karo kebijakan bisa diarahake menyang staf dhukungan kanthi ngeklik link "Hubungi Kita" ing sikil. Utawa sampeyan bisa hubungi kita langsung ing sistem tiket.