kabijakan pengiriman

Iki minangka papan sing sampeyan bebas seneng-seneng lan inspirasi.

Kepiye ngerti nalika pesenanku dikirim?

Pesenan umume dikirim ing 2-7 dina bisnis sing nyedhiyakake stok kasedhiya nalika 7-15 dina bisnis yen saham ora ana (kita bakal hubungi sampeyan kanggo kasus iki lan ngrembug yen sampeyan bakal njaga supaya bisa mbayar utawa mbalekaken). Sampeyan bisa hubungi kita kanggo konfirmasi wektu nangani sadurunge ngurutake pesenan. Sampeyan bakal nampa konfirmasi pesenan, liwat email, sakcepete pesenan wis diselehake. Elinga iki dudu pangiriman kiriman nanging kita bakal ngirim email kaping pindho karo pengiriman kiriman / invoice kanggo menehi informasi manawa pesenan wis dikirim saka gudang kita. Kita ngajak sampeyan mlebu akun online nalika kapan wae kanggo ndeleng status kabeh pesenan sampeyan.

Pesenan sing alamat layang sing ora lengkap utawa ora bener bisa uga ditundha. afoox bakal nyoba hubungi pelanggan kanggo nganyari babagan alamat pengiriman. Pesenan sing mbutuhake tagihan manual utawa verifikasi alamat pengiriman bakal tundha nganti dokumen konfirmasi tagihan sing tepat diwenehake.

Suwene bakal ditampa kanggo nampa pesenanku?

Kita ngirim barang sanalika bisa, nanging ora mesthi dina sing padha. Ayo ngidini bisnis nganti 7-15 kanggo wektu pangiriman. Yen sampeyan ngarepake wektu timbal sing luwih dawa, kita bakal ngabari sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan wektu timbal item tartamtu, hubungi kita ing service@afoox.com utawa nelpon 86-755-2344-7309.

Kabeh pesenan kita dikirim liwat metode pengiriman standar. Wektu pangiriman biasane ana ing antarane 10 - 20 dina bisnis.

KEBIJAKAN PEMBELAJARAN

MULUT POLIKI

30 Dina - Kudu digawe pabrik sing ora dibukak (kajaba LTS - kudu kaya LTS.) Item kudu dibalekake sajrone 10 dina bisnis saka tanggal masalah RMA, sawise kiriman kasebut bakal ditolak. Merchandise sing dibukak ora bisa dibaleni maneh kanthi kridit (kajaba LTS). Sawise produk dibukak, utawa segel pabrik rusak, mula digunakake. Iki kalebu produk sing mung diinstal kanggo diuji. Merchandise ora bakal ditampa maneh (kanggo kredit utawa ndandani) kajaba ana nomer Merchandise Authorization (RMA) ditanggepi. Nanging, perlu dielingake manawa yen produk sampeyan duwe kekurangan produsen - manawa kita bakal makarya kanggo entuk produk sing ana ing kondhisi sampeyan.

Kirimake email menyang service@afoox.com kanggo nomer Pariwisane Pulang Kunci (RMA). Email iki kudu ngemot informasi ing ngisor iki: nomer pesenan, model lan nomer serial item sing butuh RMA, lan katrangan masalah karo barang kasebut. Otoralisasi Wangsul Bali (RMA) kudu diasilake dening departemen RMA sadurunge ngasilake produk apa wae, hubungi RMA kanggo miwiti proses Pariwisane Pulang Merchandise. Penting, kudu eling yen gudang lan lokasi kantor utama kapisah

fasilitas. Paket sing ditampa tanpa nomer RMA sing bener bakal ditolak lan dibalekake maneh menyang pangirim tanpa olahan luwih lengkap. Sembarang kiriman sing rusak kudu ditolak utawa notasi kudu digawe nalika panrima kiriman utawa tagihan langka wektu kedatangane, amarga iki bakal njamin tanggung jawab operator yen nggawa barang sing rusak. Yen sampeyan mbayar pambayaran kanthi transfer kabel, biaya transfer ora dibaleni maneh yen bali.

DASAR DOA (RMA)

afoox ngupayakake manawa para pelanggan bisa dibantu lan dilindhungi sabisa sajrone proses ndandani, ijol-ijolan, utawa proses bali (uga dikenal minangka proses RMA).

Proses RMA bakal beda-beda gumantung saka pabrikan. Sampeyan mesthi bakal nelpon dhisik supaya laporan babagan masalah kasebut, lan ing kono tim kita bakal menehi saran lan nuntun sampeyan nglangkah proses RMA, lan uga dadi pendhukung supaya bisa milih kanthi tekad. Nanging, pungkasane produsen bakal nemtokake manawa produk sing ditakokake kualitase kanggo proses RMA kaya ngono, uga biaya regane stok potensial maneh. Sawise kothak wis dibukak, utawa segel utawa bungkus wis diilangi, peralatan kasebut digunakake 'peralatan' sing ora bisa didol minangka 'anyar', lan saiki kudu mlaku liwat proses RMA.

Piranti apa wae sing wis mati tiwati 'DOA' kudu dilaporake amarga bisa lolos sajrone 3 dina tanggalan sawise nampa supaya entuk bathi RMA ditampa kanthi apik. Sembarang panjaluk bali sing dilaporake afoox ing njaba 30 dina tanggalan ora bakal dianggep kanggo pengganti DOA. Sawise iku proses RMA normal bakal ditrapake.

KEDAI utawa PALING GAMPANG

Yen kiriman ilang, dicolong, utawa rusak, pratelan karo dikirim menyang perusahaan pengiriman. Pembayaran maneh, panggantos, utawa kredit bakal ditrapake ing kesimpulan klaim kasebut lan ora sadurunge. afoox kerja karo perusahaan pengiriman pihak katelu sing duwe reputasi sing duwe rekaman kinerja lan layanan pelanggan sing apik. Sayange babar pisan ora mesthi cocog kanggo perusahaan apa wae, kalebu sing ngirim produk kita. afoox pungkasane ora tanggung jawab kanggo kerusakan utawa kesalahan sing digawe saka perusahaan pengiriman pihak katelu. Kayane, afoox pungkasane bakal ngandelake penyelidikan perusahaan pengiriman kanggo nemtokake kesalahan lan penggantian utawa mbalekake nilai babagan peralatan sing ilang utawa rusak.

JAMINAN PROSES ORDER

Jam bisnis 08:00 AM - 06:00 PM (Wektu standar Beijing). Senin nganti Jumuah nanging potongan kita yaiku ing 12:00 PM. Sembarang pesenan sing diselehake sajrone jam non bisnis bakal diproses ing dina bisnis sabanjure.

Ora suwe sawise nggawe pesenan, sampeyan kudu nampa e-mail sing nyantosakake. Yen, amarga ana sebab, sampeyan ora nampa email kasebut, priksa folder spam sampeyan kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nemokake. Iki penting, amarga yen sampeyan durung nampa e-mail konfirmasi, sampeyan ora bakal nampa email kanthi informasi pengiriman.

HARGA lan KANGGO

afoox wis nggawe kabeh usaha sing cukup kanggo njamin akurasi kabeh informasi produk lan rega ing situs web iki lan ora bakal tanggung jawab kanggo kasalahan tipografis kalebu, nanging ora mung winates kanggo rega produk lan spesifikasi. Kanggo pengetahuan sing paling apik, kabeh produk sing diwenehake kasedhiya lan saiki nalika ditambahake ing situs iki, Nanging, kabeh produk kasebut tundhuk kasedhiyan pabrikan. Sampeyan kudu menehi saran manawa produsen nindakake rega lan nyetop produk amarga ora cocog lan kita ora mesthi ngerti babagan owah-owahan wektu iki kanggo nganyari situs web kanggo nggambarake kahanan iki.

PENGANGGUTAN STANDARD

We nawakake kapal pengiriman standar standar. Pesenan biasane teka ing bisnis 10-20 dina. Barang sing dikirim langsung saka Shenzhen bisa uga duwe wektu pangiriman sing luwih cendhek.

PAKET TANGGAL

Kita ngirim barang sanalika bisa, nanging ora mesthi dina sing padha. Mangga ngidini nganti 3-7 dina bisnis kanggo wektu ngolah. Yen sampeyan ngarepake wektu timbal sing luwih dawa, kita bakal ngabari sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan timbal barang tartamtu, hubungi kita ing service@afoox.com karo pitakonan.

SHIPPING INTERNATIONAL

Elinga yen panuku tanggung jawab kanggo PPN, tarif, tugas, pajak, nangani biaya, biaya pembersihan adat, lan sapiturute sing dibutuhake negara sampeyan kanggo ngimpor barang. Kita ora ngumpulake sadurunge iki, lan ora bisa ngira biaya, amarga beda-beda ing saindenging jagad.

CHARGES PENGHAMPILAN

Kabeh biaya pengiriman yaiku ORA BISA DIBALEKNA. Produk sing ditemtokake rusak utawa cacat kudu dibalekake utawa diijolake sajrone 15 dina saka tanggal pangiriman. Kerusakan kanggo produk, sing ditemtokake minangka akibat saka penyalahgunaan, penyalahgunaan, kecelakaan utawa modifikasi sing ora diijinake dening afoox utawa pabrikan minangka pengecualian kanggo istilah ing ndhuwur.

RESTOCK KANGGO

Ragad restock bisa paling dhuwur saka 10% gumantung ing kahanan produk. Kanthi ngandika, kita arang ngisi biaya restock 10% lan kita nyoba supaya sekitar 5% anggere produk kasebut ana ing kahanan. Iki sing ditindakake dening pabrikan lan iki sing kudu kita lakoni. Kredit bisa ditolak yen produk kasebut bali dadi rusak, bagian sing ilang utawa bahan kemasan.

DASAR PANGGURAN MATI

Kita bisa ngurmati match rega ing paling kasus! Wigati dicathet yen kita ora tuku laris regane sing kurang sah, pasar (ebay, amazon, utawa padha) utawa vendor sing ora menehi dhukungan. Mangga priksa karo tim penjualan kita kanggo informasi lengkap!

HARGA DASAR PANGERAN HAREPAN

Kita ora nawakake mbalekaken rega utawa kridit. Contone, yen sampeyan tuku barang lan dina sateruse yen ana barang promosi kanggo biaya sing luwih murah, kita ora nawarake pembayaran maneh utawa kredit.

DASAR PANGGILAN PRICE

Regane ganti saben dina. Kita nyoba sing mutlak kanggo menehi rega sing paling apik kanggo para pelanggan nalika nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik. Kanthi ngandika, kita cadangan hak kanggo nambah rega produk sawayah-wayah kalebu ing tuku. Napa kita bakal ningkatake rega nalika tumata? Contone, promosi produsen rampung lan situs kita isih nuduhake rega lawas sing bakal nambah rega ana kajaba kita isih bisa ngurmati rega lawas tanpa adol luwih murah tinimbang biaya. Kita ora melu "umpan lan ngalih" utawa tumindak ora jujur ​​liyane.