Waca Kebijakan bali lan mbalekaken kita lan ngerti kepiye hak dilindhungi ing afoox.com

Yen item sampeyan duwe masalah, kirimake tiket menyang Pusat Dhukungan kita nuduhake rincian ing ngisor iki

1.Priksa nuduhake nomer pesenan lan produk SKU, jelasake masalah item kanthi rinci (sebab lan tanggal masalah).
2.Paringana tumindak apa sing sampeyan lakoni kanggo mutusake masalah kasebut.
3.Kirim ngirim gambar utawa video sing jelas cacat (miturut 2MB) kanthi cahya sing apik kanggo paket produk lan njaba.

Kita bakal mriksa panjaluk sampeyan lan nawakake solusi. Yen sampeyan kudu ngasilake barang (s), kita uga bakal ngolah.

Waranti 30 Dina Warsa Dhuwit

Mangga tindakake pandhuan sing diwenehi proses RMA / babar pisan ing ndhuwur. Mung barang cacat sing bisa dibalekake kanggo mbalekaken lengkap.

1. Yen sampeyan ora puas karo produk amarga pancen salah, dudu Kerusakan buatan manungsa, sampeyan bisa ngirim maneh kanggo mbalekaken utawa ijol-ijolan sajrone wektu 30 dina sawise sampeyan nampa. Fees pengiriman kanggo ngasilake barang kasebut kanggo kita bakal tanggung jawab.
2. Yen produk bisa digunakake nanging ora pengin ditahan, sampeyan uga bisa ngirim maneh sajrone 30 dina kanggo ijol-ijolan utawa pengembalian dana parsial. Sampeyan kudu nutupi ongkos kirim uga ragad restock (ngerti luwih lengkap babagan kabijakan pengiriman). Kita uga ora mbalekake biaya pengiriman.

Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

Yen produk ora bisa digunakake, sampeyan bisa ngirim maneh kanggo ijol-ijolan yen kasedhiya sajrone telung wulan tanggal tuku. Minangka panuku, sampeyan bakal mbayar biaya kirim kanggo ngasilake barang asli kanggo kita, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman kanggo menehi barang kasebut menyang sampeyan.

Kepiye Babagan Biaya Pengiriman kanggo Diposake?

Ing wektu 12 months saka tanggal tuku, para panuku bisa ngirim bali barang kanggo ndandani gratis. Para panuku mbayar biaya pengiriman kanggo ngirim barang kasebut menyang kita, nalika kita mbayar biaya pengiriman kanggo menehi ulang barang menyang panuku.
Sawise wektu babar pisan 12 wulan, panuku isih bisa ngirim item maneh kanggo didandani. Nanging, panuku tanggung jawab kanggo mbayar kabeh biaya pengiriman loro-lorone.
Cathetan: Yen panuku wis ngrusak barang-barang, sing mbatalake garansi lan sawetara komponen kudu diganti, kita bakal ngisi biaya asli komponen kasebut. Ing kasus kasebut, customer tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing kalebu ing proses kasebut.

Apa Yen Nampa Item sing Salah?

Mangga tindakake proses garansi ing ndhuwur kaca iki.
Hubungi kita kabeh rincian lan gambar sing nuduhake masalah.
1. Yen kita ngirim barang sing salah, kita bakal ngganti barang utawa mbalekake sampeyan kanthi lengkap.
2. Yen sampeyan nggawe kesalahan kanthi menehi pesen sing salah, kita bakal mbalek maneh sebagian manawa yen sampeyan tetep utawa njaluk bali item kanthi mbalekke utawa ijol-ijolan.
Fees pengiriman kanggo ngasilake barang (s) kanggo kita bakal dilebokake dening pelanggan. Kanggo pelanggan ijol bakal mbayar biaya pengiriman loro-lorone.

Aku Wis Nampa Orane Ora Kertu (Barang Kangen)

Mangga priksa isi paket kanthi tliti sadurunge mlebu.
Banjur kirimake tiket kanthi nomer pesenan lan nuduhake yen barang utawa aksesoris sing ora ana ing gambar ing bungkusan njaba. Kita bakal nawarake solusi.

Ukuran Barang Ukum Utawa Tipe Salah

Kita kalebu bagan ukuran ing saben kaca produk sing adol. Pelanggan tanggung jawab milih ukuran utawa jinis sing tepat sadurunge pesenan. Ngandika, kita bakal nawarake supaya paling apik kanggo mbantu.

1. Yen sampeyan ngandhani jinis sing salah: Tulung informasi karo sistem tiket sing nuduhake nomer pesenan, nomer sku lan gambar barang kaya sing diterangno ing proses babar pisan. Pembayaran maneh sebagean ditawani yen sampeyan milih item kasebut. Yen sampeyan pengin ijol-ijolan produk utawa mbalekake kanthi mbalekaken lengkap, kita bakal menehi formulir RMA. Kabeh biaya pengiriman kanggo ngasilake barang-barang kasebut menyang gudang lan menehi ijol-ijolan mbayar dening pelanggan.
2. Yen kita ngirim item sing ora cocog karo ukuran ukuran utawa jinis sing dipesen: Hubungi kita rincian pesenan, nomer pesenan, nomer sku lan gambar sing jelas saka item kasebut. Mangga pasang barang sampeyan ing meja lan ngukur bagean utama prabédan. Sawise nampa kabeh rincian pesenan lan foto sampeyan, kita bakal bisa menehi bagian alternatif utawa kanggo ngatur bali utawa mbalekake.

 

Cetakan Cilik lan Pengecualian Cilik:

Kabeh barang kudu dibalekake / ora dienggo nganggo tag asli ora lengkap lan kudu diiringi formulir RMA. Item sing wis bali sing ora cocog karo kebijakan kebijakan kita ora bakal ditampa.

- Kabeh barang kalebu produk lan aksesoris utama
Wangsulan ditampa sajrone 30 dina saka tanggal sing sampeyan tampa kanggo ijol-ijolan utawa nyimpen kredit yen wis rusak, cacat, utawa barang sing salah.
- Barang diskon, barang sing adol, tawaran khusus ora ditutupi garansi.