Bali
Hot

Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance

(10 reviews customer)

255.44$ - 280.66$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 4000086567491 Kategori: , Tag:
Description

Kamera Pengawasan

Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance

 

 

Ndeleng Jarak Jauh, kapan wae, saka endi wae

Kamera 30X Optical Zoom Wireles 4G, ora ana ing endi wae, sampeyan bisa ngakses kamera kanthi adoh kanggo ndeleng streaming langsung lan tetep nyambung. Deleng jarak adoh kamera liwat: Aplikasi CamHi gratis ing piranti seluler sampeyan, Klien HiP2P gratis ing komputer.

30X PTZ Optical Zoom, Pan Tilt Rotation

Kamera keamanan 4G nganti zoom optik 30X, Range Rotasi: Horisontal 0 ~ 355 Derajat Rotasi Tanpa Batas; Vertikal 0 ~ 90 Derajat. Ngurus omah ing kabeh arah

Entuk Tandha Waktu Nyata sing Paling penting

Ndeteksi obyek sing obah kanthi otomatis lan micu tandha yen ana bebaya. Lindhungi omah lan bisnis kanthi efektif saka maling, penyusup, lan break-in. Nalika invasi kedadeyan tanpa ijin, kamera iki bakal menehi tandha kanthi langsung.

Audio rong arah

Dilengkapi mikropon lan speaker, kapan wae sampeyan bisa ndeleng utawa ngobrol karo kewan kewan, asu, kulawarga, karyawan, lsp.

80M HD IR Night Vision

Kamera pengawasan nduwe fungsi ndeleng wengi, kualitas gambar wengi sing apik banget, kanthi cahya radiasi inframerah 8Pcs kanggo kewaspadaan 24 jam, jaminan sing apik kanggo nyegah ancaman keamanan.

Simpen kabeh gerakan ing kertu SD

Kertu SD bakal direkam nalika deteksi gerakan dipicu, dhukungan nganti kertu SD 128GB (ora kalebu), yen kertu SD kebak, otomatis bakal nutupi video lawas.

IP66 Waterproof ruangan

Kamera keamanan ruangan kanthi adaptor awak lan anti banyu, suhu kerja dikurangi -30 derajat Celcius nganti 60 derajat Celcius, bisa mlaku udan deres utawa salju sadurunge.

Antena 3Pcs Nggawe Sinyal Jaringan sing Kuat

Kamera nirkabel 3G 4G kanthi antena 3Pcs 3G 4G, ngatasi masalah yen sampeyan ora duwe jaringan Wifi sing diinstal. Sampeyan ora bakal kuwatir babagan jaringan off-line.

FAQ

P: Kamera iki ndhukung panggunaan PC?

A: ya, sampeyan bisa mbebasake klien HiP2P ing komputer, nanging kamera ora ndhukung sambungan RJ45 LAN.

P: ndhukung tampilan jarak jauh?

A: ya, iki kamera 4G, dhukungan ndeleng jarak jauh, kapan wae, saka endi wae.

P: Kamera 4g iki bisa digunakake ing negara kita?

A: kamera bisa digunakake ing saindenging jagad (butuh sinyal 3g 4g), sampeyan bisa ndeleng standar gambar 4G iki.

fitur:

Dhukungan Hi3516E + IMX307 Sensor HD 1080P Dhukungan Resolusi Kualitas Tinggi TF / Micro SD Card, nganti 128G (Ora kalebu Kartu SD / TF) 30x Optical Zoom Auto Fokus Lensa (opsional) Pan Tilt Rotation, Horisontal: 355 derajat & Vertikal: 90 derajat 8 pcs Array Infrared LED 20-80m Night Vision Support P2P, View & Anywhere & Anytime Nyedhiyakake Android & IOS APP (CamHi) lan piranti lunak klien CMS PC klien ABS Plastik + Bahan Perumahan Logam, Panggunaan Luar Ruangan, Dhukungan IP66 Waterproof 2-Way Audio Dina & Wengi mode: Otomatis IR-CUT Voltage: DC 12V 2A Dhukungan IR Night Vision Motion Detection App: CamHi Cathetan: kamera kita minangka kamera 3G 4G nirkabel, ora ndhukung sambung LAN RJ45.

Paket kalebu:

1 Pcs * 4G keamanan IP kamera 3 Pcs * Antena 1 Pcs * Adaptor Daya 1 Pcs * Sekrup Tas 1 Pcs * Manual

 

——————————————————————————————————
Gaya: Dome Camera
Koleksi: Kamera IP
Konektivitas: 4G
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows XP
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 7
Sistem operasi sing disengkuyung: Mac os
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 8
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 10
Dhuwur Definisi: 1080P (Full-HD)
Jarak (mm): 4.7-94mm
instalasi: sisih
Ukuran (L x W x D) (mm): 4 inch
Kurungan Dinding: sisih
IR Jarak (m): 20-80M
Fitur khusus: Waterproof / Weatherproof
Konsumsi Daya (W): 10W
Lumbung: 128G
Tindakan Weker: Photo Email
Tindakan Weker: Weker Lokal
is_customized: Ya
warna: Black
Minimal Illumination (Lux): 0.001Lux
Sensor: CMOS
Sumber Daya (V): DC 12V 2A

Jaringan Antarmuka: 4G
Ndeleng Angle: 75 °
Megapixels: 2MP
Sensor Brand: Sony
Format Kompresi Video: H.265
Teknologi: Infrared
Power Supply: Normal
TF Card: Ana
Output Audio: 1CH BNC
Audio: Audio rong arah
Ndeleng Jarak Jauh: Dhukungan P2P, Ndeleng Jarak Jauh, kapan wae, saka endi wae
PTZ: Horisontal 0 ~ 355 Derajat, Vertikal 0 ~ 90 Derajat
Waterproof: IP66
Lumbung: TF / Micro SD Card (Ora klebu)
Mode Dina & Wengi: Otomatis IR-CUT
fungsi: Support Detection Motion
app: CamHi

 

informasi tambahan
bobot 7.00 kg
Ulasan (10)

Pantai 10 kanggo Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance

  1. J *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. D *** d (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. S *** d (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  4. Z *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  5. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Produk kasebut cepet banget, malah ora sempat nyiapake, wis dikemas kanthi apik, instruksi nganggo basa Inggris lan Cina, nanging sing dikarepake, tes kanggo nyoba, nanging amarga mung bisa digunakake saka simcard, durung dipriksa, nanging sawise dilebokake, dianakake diagnosis mekanisme, bengkong, gergaji)
    Dina iki kita bakal nyetel)

    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Mbiyantu?
    0 0
  6. N *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera urip, sambung karo telpon kabeh bisa mlaku. Kualitas apik banget. Aku durung nginstal ing dalan… Sing adol menehi bonus kertu memori. Aku uga mangsuli kabeh pitakon. Kamera teka sajrone rong minggu.

    Mbiyantu?
    1 0
  7. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh kamera teka kanthi sampurna, sadeyan bakul!

    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Mbiyantu?
    0 1
  8. A *** (Diverifikasi pemilik) -

    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Wireless kertu kamera 3G 4G tanpa kabel 1080P HD 30X Optical Zoom Ngarep WiFi IP Kamera 80M IR Night Surveillance
    Mbiyantu?
    1 0
  9. J *** S (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  10. g *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.