Bali
Hot

Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR

(29 reviews customer)

26.85$ - 40.63$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 33050505819 Kategori: Tag:
Description

Kamera Pengawasan

Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR

 

 

APP CamHi Wireless IP camera Full HD 1080P 960P 720P Black Dome njero ruangan Dibangun ing Mikrofon kanthi ndeteksi gerakan P2P kanggo kamera keamanan surveilans CCTV01_0101_02

 

 

Fitur Produk:

  • 1 / 2.7 inci modul kamera SONY307 CMOS 1920 * 1080P 2.0MP, kualitas gambar adonan 18fps nalika ndeleng wengi
  • 1/3 inci SC1135 CMOS 1280 * 960P 1.3MP modul kamera, 25fps
  • 1/4 inci modul kamera GC1034 CMOS 1280 * 720P 1.0MP, 25ps
  • Wireless WIFI 802.11b / g / n (Siji tombol persiyapan, ora prelu nyambungake RJ45. Nanging uga ndhukung jaringan Kabel)
  • Diadopsi Kompresi video H.264 (Ngirit ruangan, nanging gambar sing luwih bening)
  • dhukungan Akses jarak jauh P2P nganggo piranti seluler (telpon windows, iPhone, Android, PAD)
  • Dhukungan TF Card ( Maksimum 64G, sampeyan bisa tuku kamera nganggo kertu SD saka kita)
  • dhukungan deteksi gerakan, weker proteksi, kirim pesen lan email menyang telpon
  • Dibangun ing mikropon, dhukungan kanggo ngrungokake swara saka omah lan bisa ngrekam kanthi swara
  • Lampu LED dipimpin 15 Bilah 12mil. Jarak IR udakara 30 meter
  • kanthi filter IR-CUT, sesanti wengi IR cetha banget
  • dhukungan Onvif 2.0 cocog kanggo kabeh NVR kanthi fungsi onvif
  • Dhukungan IE, browser Google
  • Dhukungan TCP / IP HTTP / RTSP / FTP / PPPOE / DHCP / DNS / DDNS / NTP / UPnP
  • Pantau omah lan kantor, anak lan kewan ingon lan liya-liyane kapan wae
  • Mode AP (langsung nyambungake kamera nganggo sinyal AP kamera, ora prelu wifi ora prelu internet), Mode router, lan mode kabel
  • Suhu kerja -30 derajat nganti 60 derajat

tulung dicathet

1; Kamera iki mung ndhukung wifi 2.4G, ora ndhukung wifi 5G.
2. Iki dudu kamera rotasi Listrik, ora ndhukung PTZ. Mangga nyetel amba kanthi tangan.
3.pembeli sing tanggung jawab kanggo biaya khusus, priksa rega kustom negara sampeyan lan dakkandhani yen bisa
4. aja menehi umpan balik sadurunge njaluk tulung, yen sampeyan ora nate menehi kontrak, nanging mung ninggalake badfeedback, tegese sampeyan kanthi otomatis nyerah sawise layanan penjualan. Dadi, ati-ati lan dipercaya.
5. priksa manawa router wifi sampeyan sinyal wifi sing kuwat, utawa bakal nyebabake kamera offline kaya smartphone sampeyan, yen sinyal wifi ora kuwat, telpon bakal otomatis ngalih menyang sinyal 4G. Iki penting.

6. sing paling apik yaiku nggunakake adaptor daya sing apik. Kamera iki ora kalebu adaptor listrik, yen sampeyan butuh, mangga tuku saka AS.

paket kalebu

1 * pcs kamera IP Wifi

1 * sekrup tas

1 * pandhuan manual

Kertu SD ora kalebu, yen sampeyan butuh, bisa tuku saka AS

 
yen sampeyan butuh piranti lunak kaya pangguna manual, CMS, pamuter lan liya-liyane, ketik situs web iki kanggo ndownload:https://yadi.sk/d/e2rzhiec3Zxcvi
 

tips

1. Slot kertu SD ing mburi papan kamera, bukak omah kamera banjur lebokake kertu SD.

2. Kamera iki ndhukung Antarmuka Situs Web kayata IE, Chrome

3. Kamera iki ora ndhukung rekaman cloud

4. Ndhukung fungsi Foto Email. FTP, RTSP

5. Wektu ngrekam:16GB:4-5days,32GB:8-10days,64GB:18-20days

6. Jaringan:

Protokol Nirkabel: Dhukungan 2.4GB (802.11b / g / n) 150Mbps, Ora ndhukung Wifi 5GB. (Mode Wifi)
Antarmuka Jaringan: Antarmuka Ethernet RJ45 10 / 100MB. (Mode kabel)
 
7. Mode Koneksi:
Mode AP: sambungake kamera karo smartphone kanthi langsung. (mung dhukungan siji kamera saben wektu)
Mode Router: sambungake kamera lan router luwih dhisik, banjur piranti liyane ndeleng kamera liwat router. (Mung dhukungan 2.4G router)

 

 

Motion Detection

Dhukungan gerakan ndeteksi lan weker lan ngrekam, ngirim email menyang smartphone, push alarm menyang smatphone

01_10

 

 

fokus lensa opsional

Lensa 2.1mm / 2.8 / 3.6 / 6mm / 8mm opsional, cocok kanggo papan apa wae

 

合适 的 镜头 角度

Wawasan Dina Lan Wengi

 

Dibangun ing filter IR-Cut kanthi 15 pcs 12mil Lampu LED IR, jarak 30 Meter IR.

01_05

 

 

 

 

1080P 2MP

Resolusi kamera 1080P 1920 * 1080

01_04

 

 

Fungsi P2P

Dhukungan PC, pad smartphone, ndeleng gambar ing endi wae sampeyan

 

Kertu SD Suupor Max64G

01_11

 

Dhukungan nuduhake kamera
Nuduhake kamera karo kulawarga utawa kanca, lan dhukungan karo 5 persion ngunjungi kamera sekaligus

01_09

 

 

Spesifikasi:

 

 

Kernel sistem Linux
prosesor GK7102C Hi3516C
Video Sensor gambar GC1034 SC1135 SONY307
Video Codec Profil utama lan garis H.264
Resolusi Video 720P 960P 1080P
Aliran pertama: 1280 × 720 Aliran pertama: 1280 × 960 Aliran pertama: 1080P (1920 × 1080)
Aliran kaping pindho: 640 × 352 Aliran kaping pindho: 640 × 480 Aliran kaping pindho: 640 × 352
Telung stream : 320 × 176 Telung stream : 320 × 240 Telung stream : 320 × 176
frame rate PAL : 25fps (50HZ), NTSC: 30fps (60HZ) PAL: 18fps (50HZ), NTSC: 18fps (60HZ)
Video kompresi 32Kbit / S ~ 6Mbits / S
Min.Lux 0.01Lux
  Internet pasuryan Rai internet RJ45 ;
Internet Protokol Jaringan TCP / IP , HTTP , TCP , ICMP , UDP , ARP, IGMP , SMTP , FTP , DHCP , DNS , DDNS , NTP , UPNP , RTSP
  Protokol Akses ONVIF 2.0
weker Deteksi gerak Paling akeh 4 wilayah kasebut
Hubungan alarm Gambar weker ngirim E-mail, gambar alarm lan upload server FTP video
sworo seru Cepet wektu Dhukungan reguler njupuk gambar menyang server FTP
aman Manajemen pangguna Nyedhiyakake telung level manajemen hak (admin, pangguna, tamu), dhukungan kanggo ngowahi jeneng pangguna lan sandhi login
liyane Konsumsi Inter 、 DC12V 1A 、 2A
digunakake suhu -20 ℃ ~ + 55 ℃
Kelembapan Nggawe 10-95%

Screenshot gambar tampilan

720P GC1034

720p

 

960P SC1135

960p

 

1080P SONY323

1080p

 

 

Cukup ngenalake panggunaan cara

 
1. Yen sampeyan pengin nggunakake NVR kanggo nyambung, sampeyan bisa nindakake kaya ing ngisor iki (ora saranake sampeyan nyambung karo NVR liyane sing duwe fungsi ONVIF, amarga piranti merek differnet bisa uga ora bisa nampilake kualitas gambar adonan):
 
HTB12XMlIpXXXXXXaXXXq6xXFXXXi

2. Yen sampeyan kudu nambah piranti kanthi smartphone, coba tindakake ing ngisor iki:

1. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngreset kamera udakara 10 detik, utawa bisa uga ora bisa nambah piranti ing langkah sabanjure
2. Download APP kanthi pindai kode QR utawa ketik "CamHi"ing toko APP sampeyan

3. Tambahake piranti nganggo AP, Temokake jeneng AP kamera IPCAM-XXX banjur sambung,default password 01234567

CamHi AP liyane

3. Yen sampeyan kudu ndeleng gambar nganggo komputer, coba lakoni kaya ing ngisor iki:

 
1,23

 

4. Mangkene sawetara setelan Web ngetik kamera nganggo alamat IP

1. Kepiye ngerti alamat IP kamera dening CMS

Ketik Web kanthi nulis alamat IP kamera (ID: kata sandi admin: admin)

Setel Video

Setel wifi

Setel onvif

Setel Jaringan

Setel gambar

——————————————————————————————————

Koleksi: Kamera IP
Gaya: Dome Camera
Dhuwur Definisi: 1080P (Full-HD)
Konektivitas: Wifi
Jarak (mm): 3.6mm
Jarak (mm): 6mm
Jarak (mm): 8mm
Jarak (mm): 2.8mm
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 98
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows XP
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows Vista
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 7
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 8
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 10
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 2000
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 2008
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 2003

Sensor: CMOS
Teknologi: Infrared
Fitur khusus: Vandal-bukti
Sensor Brand: Sony
Sistem Ponsel Didhukung: Android
Sistem Ponsel Didhukung: ios
Konsumsi Daya (W): 5W
Tindakan Weker: Photo FTP
Tindakan Weker: Telpon Alarm
Tindakan Weker: Photo Email
Tindakan Weker: Weker Lokal
Sumber Daya (V): DC12V
Jaringan Antarmuka: Wi-Fi / 802.11 / b / g
Ukuran (L x W x D) (mm): 100 * 80mm
IR Jarak (m): 30M
Format Kompresi Video: H.264
Ndeleng Angle: 150 °
Minimal Illumination (Lux): 0.01lux
is_customized: Ya
Kurungan Dinding: Langit
warna: Black
instalasi: Langit
Lumbung: 64GB
Power Supply: Normal
TF Card: Kertu TF 64G
Megapixels: 2MP
Output Audio: dibangun ing audio
app: CamHi
Fokus lensa: 2.1mm 2.8mm 3.6mm 6mm opsional
onvif: Ndhukung Onvif
Gaya kamera: Kamera IP nirkabel Wifi
Deteksi gerak: Dhukungan Alarm gerakan lan rekam
push alarm: dhukungan push alarm message menyang email
Lampu IR: Dukungan lampu IR 15 bungkus 30M ir diatance
Link download piranti lunak: https://yadi.sk/d/e2rzhiec3Zxcvi

 

informasi tambahan
bobot 0.25 kg
Ulasan (29)

Pantai 29 kanggo Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR

  1. S *** S (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. Aku r (Diverifikasi pemilik) -

    Aku ora nampa, lan ora ngasilake dhuwit

    Mbiyantu?
    0 0
  4. D *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  5. O *** h (Diverifikasi pemilik) -

    Kualitas pemotretan cukup normal, ing kene awak dhewe ana sing cilik lancip (bengkong benang)

    Mbiyantu?
    0 0
  6. A *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  7. D *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  8. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  9. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  10. S *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  11. l *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Produk apik banget

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  12. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh teka. Kaya ing katrangan.
    Udakara udakara sewulan.
    Cara nyambung, aku bakal nambah umpan balik

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  13. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Kabel putih dipasang ing kamera ireng! Kanggo iki dudu 5 lintang. Kamera dhewe bisa digunakake kanthi apik. Fungsi detektor gerakan perekam saka kamera ora ditampa.

    Mbiyantu?
    2 0
  14. a *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Gambar kamera, gerakane kanthi manual.

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  15. H *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Aku ora bisa ndeleng apa-apa tanpa nganggo pangisi daya, tanpa wiffi lan tanpa sdkaart. Kabeh iki ora diganggu

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    1 0
  16. D *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  17. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Pesenan kaya sing ditampilake ing gambar, isih dicopot instal nanging kabeh katon apik

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  18. M *** k (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh minangka katrangan, sawise nyoba, aku bakal nambah luwih akeh

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  19. p *** t (Diverifikasi pemilik) -

    Katon ora anti banyu banget. Ing mburi mlaku banyu katon. Muga-muga iki kanthi solusi kit.

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  20. H *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Produk apik banget.
    Bisa digunakake kanthi kabel lan ora ana masalah karo kualitas gambar.
    Wi-Fi saiki ora kasedhiya amarga cara setelan ora dingerteni.
    Aku ora ngerti carane mbukak tutup.
    Aku mung muter.
    Kunci piring mbenakake ana ing tutup.
    Katrangan produk kasebut bener.
    Pengepakan uga apik.
    Pengiriman uga cepet.
    Iki minangka pemasok sing bisa dipercaya.
    Aku bakal pesen maneh.

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    0 0
  21. K *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  22. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Katrangan sing apik wareg

    Mbiyantu?
    0 2
  23. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Wifi kamera pengawasan IP nirkabel Wifi Kertu Ireng 1080P SONY307 720P karo Alarm Deteksi Gerak Deteksi Obat Onvif Mic IR
    Mbiyantu?
    1 0
  24. P *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 1
  25. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 2
  26. n *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 2
  27. g *** c (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 5
  28. A *** t (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 6
  29. j *** k (Diverifikasi pemilik) -

    produk sing apik, 🙂

    Mbiyantu?
    0 4
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.