Bali
Hot

USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60

(40 reviews customer)

11.23$

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 32784309958 Kategori: Tag:
Description

Kertu DVR

USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60

 

yCAP USB 2.0 Video TV DVD VHS Capture Card Audio AV Easiercap Adapter kanggo Komputer / Kamera CCTV 1CH DC60 UTV007 Chi

 
Keterangan:
Warna: Ireng
LED: LED Hijau kanggo Indikator Daya
USB: Port gratis USB 2.0 sing cocog
Sistem Dhukungan: Windows 2000, XP / 7 / Vista, Pentium III 800 ing ndhuwur
Dhukungan Format: 4 GB Hard Drive Space
Memori: 256MB RAM
Sistem video sing didhukung: NTSC, PAL, Format video
Input video: Siji komposit RCA, Siji S-Video.
Input audio: Audio stereo (RCA)
NTSC: 720 x 480 @ 30fps
PAL: 720 x 576 @ 25fps
Warna: Ireng
Bobot Kasar: 106 g / 0.23 pon
Bobot Bersih: 63 g / 0.14 pon
Ukuran obyek: 9 x 2.6 x1.4 cm / 3.54 x 1.02 x 0.55 inci
Ukuran Paket: 18.8 x 17.8 x 4 cm / 7.40 x 7.01 x 1.57 inci
 
Feature:
Kalebu piranti lunak editor video sing profesional lan gampang dipelajari & digunakake: Ulead Video Studio SE DVD
Ndhukung kontrol padhang, kontras, warna, lan jenuh
Antarmuka USB 2.0 sing populer lan ora butuh tenaga liyane
Capture Video sanajan antarmuka USB 2.0
Ndhaptar ing konferensi / rapat internet
Plug & play dhuwur
Ndhukung resolusi video berkualitas tinggi
Ndhukung kanggo Kabeh Format: Rekam ing DVD +/- R / RW, DVD +/- VR, lan DVD-Video.
Ndhukung Format output: DV, AVI, MPEG, WMV, VCD, DVD
 
Paket kalebu:
1 x USBDVR USB 2.0 Video Adaptor nganggo Audio
1 x Kabel USB
1 x Piranti lunak ing CD-ROM
 
 
 
Saben disk (CD) duwe rangking nomer serial,
Nalika nginstal piranti lunak, prelu.
 
img_0886 Manual pangguna EasyCAP nggambarake
EasyCAP DC60 007 Chip B
 
 
IMG_0882 IMG_0884

Dhaptar EasyCAP

——————————————————————————————————

warna: Black
LED: LED Hijau kanggo Indikator Daya
USB: Port gratis USB 2.0 sing cocog
Sistem Dhukungan: Windows 2000, XP / 7 / Vista, Pentium III 800 ing ndhuwur
Dhukungan Format: 4 GB Space Hard Space
Memori: 256MB RAM
Sistem video didhukung: NTSC, PAL, Format video
Input video: Siji komposit RCA, Siji S-Video
EasyCAP: Kanggo antarmuka USB PC

 

informasi tambahan
bobot 0.35 kg
Ulasan (40)

Pantai 40 kanggo USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60

  1. o *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Produk kasebut tepat waktu, nanging ora bisa menehi driver sawise kabeh ora bisa ngatasi masalah iki, dheweke ngirim program sing ora bisa dipasang ing Windows 8.1 64 umume, aku ora puas

    Mbiyantu?
    0 0
  2. s *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Dikemas biasane, dikirim kanthi cepet.

    Mbiyantu?
    0 0
  3. Aku *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Sejatine, aku ngarepake gambar lan kualitas swara sing kurang apik. Nanging apa sejatine ... Dicenthang mung ing PS3. Ana wektu tundha nanggepi joystick, FPS tiba lan swara desis terus-terusan. Dadi, barang-barang kasebut pakewuh. Aku uga duwe kurva, nanging kasunyatane isih ana.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    1 0
  4. a *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Biasane mung bisa digunakake disk kanthi 3 upaya sing wis diinstal

    Mbiyantu?
    0 0
  5. J *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Ing easycap asli, digunakake ing camerafi Android MIUI 10.5 com. Diuji nganggo Xiaomi Pocophone F1

    Mbiyantu?
    0 0
  6. N *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Bingkisan teka cepet. Matur suwun

    Mbiyantu?
    0 0
  7. R *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh teka kanthi cepet. Masalah karo video kasebut ora diluncurake ing 7ku.

    Mbiyantu?
    0 0
  8. T *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Cakram teka rusak

    Mbiyantu?
    0 0
  9. U *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Sampurna, kurang saka sewulan kanggo tekan Meksiko, iki sing nomer loro sing tak tuku lan CD instalasi ora apa-apa yen wis sukses, produk sing apik.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 0
  10. S *** h (Diverifikasi pemilik) -

    Matur nuwun kanggo kiriman sing cepet.
    Aku durung nyoba. Aku bakal nambah komentar mengko.

    Mbiyantu?
    0 0
  11. S *** y (Diverifikasi pemilik) -

    Teka cepet, ngemas lan kondhisi sing apik. Ana instruksi kanggo digitalisasi, nanging sayangé ora bisa digitalisasi kaset VHS. Sinyal kasebut kleru amarga durung nyoba.

    Mbiyantu?
    0 0
  12. Y *** o (Diverifikasi pemilik) -

    ok

    Mbiyantu?
    0 0
  13. A *** k (Diverifikasi pemilik) -

    Wayahe wayahe. Durung digunakake, muga-muga kabeh bisa apik.

    Mbiyantu?
    0 0
  14. A *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Wong tuwaku nggunakake, jarene pancen mesthine kudu ana ing programe

    Mbiyantu?
    0 0
  15. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh teka kanthi cepet. Cocog karo katrangan kasebut. Penjual nyaranake.

    Mbiyantu?
    0 0
  16. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Nyambungake kamera menyang PC nganggo Windows XP. Disk ora migunani, supire dhewe uga diwenehake. Kabeh bisa digunakake. Pangiriman cepet.

    Mbiyantu?
    0 0
  17. a *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Bungkus teka kanthi slamet. Dikemas kanthi apik. Barang ora dicenthang. Mlebu mengko.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 0
  18. G *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Aku duwe tulisan kanthi bener.

    Mbiyantu?
    0 0
  19. A *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh apik wae nanging siji, nanging aku duwe ibu ing kamera lan bab iki ibu, sampeyan kudu golek loro bapak))))

    Mbiyantu?
    1 0
  20. Y *** y (Diverifikasi pemilik) -

    Kawelasan

    Mbiyantu?
    0 0
  21. S *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Program wis diinstal, tombol (ing disk) bisa digunakake. Nanging ora ana basa Rusia, nyedhot.

    Mbiyantu?
    0 0
  22. k *** r (Diverifikasi pemilik) -

    OK

    Mbiyantu?
    0 0
  23. K *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Barang ditampa kanthi cepet. Priksa karya nganti aku duwe wektu.

    Mbiyantu?
    0 0
  24. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Ora apa-apa.

    Mbiyantu?
    0 0
  25. K *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Pesenan ditampa kanthi cepet! Pesenan 9.10, 24.10 wis kasedhiya! Aku bakal nyoba mengko, aku bakal nambah review.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 2
  26. G *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Produk kasebut rusak. Kualitas video apik tenan, ana gangguan sing kuat .. Priksa VCR ing TV - kabeh apik. Nalika nyoba ngrekam video liwat piranti, bakal ana gangguan sing kuat. Dipriksa driver saka link sing ditemtokake dening penjual. Nanging ora ana peningkatan kualitas gambar. Nalika nyoba kontak karo sing adol-ora ana artine. Aku ora nyaranake bakul iki !!!

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    2 0
  27. V *** y (Diverifikasi pemilik) -

    banget

    Mbiyantu?
    0 0
  28. M *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kanggo moscow ing 11 dina. Katon kaya ing foto. Aku ora nyoba kasus iki. Kepiye carane nyoba nulis. Seller matur nuwun! Kanthi moscow regane 1350 rubel.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 1
  29. *** y (Diverifikasi pemilik) -

    Nalika kerjane, lan ana xs

    Mbiyantu?
    0 0
  30. aku *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh cocog karo katrangan. Kerjane biasane.
    Dikirim cepet.
    Aku nyaranake bakul.

    Mbiyantu?
    0 0
  31. A *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Iki teka ing 2 minggu. Kabeh bisa sukses, nanging ing jujur ​​pancen rem sanajan tanpa ngrekam, sampeyan kudu golek sing liyane kaya panangkepan sony. Tombol Product vhs menyang dvd ana ing manual lan disk, yen kasebut.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    1 0
  32. V *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Bakul sing apik banget. nyaranake, kabeh jelas lan cepet…

    Mbiyantu?
    0 0
  33. P *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Aku teka luwih dhisik tinimbang tanggal sing dituduhake!
    Layanan sing apik

    Mbiyantu?
    0 0
  34. M *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Aku bisa menehi luwih akeh lintang amarga produk sing tenan apik tenan teka kurang saka 15 dina kanthi kemasan apik .. Disaranake 100%

    Mbiyantu?
    0 0
  35. V *** h (Diverifikasi pemilik) -

    Matur suwun karo sing adol. Kabeh wis jelas. Pangiriman menyang minsk mega kanthi cepet, 2 minggu !!!

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 0
  36. S *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet teka, kabeh, kerja nganti dipriksa

    Mbiyantu?
    0 0
  37. O *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Produk kasebut ditampa kanthi cepet, disk cilik kanthi piranti lunak ora diwaca ing komputer. Aku kudu golek piranti lunak ing internet, sing angel banget. Aku nyaranake bakul, umume kabeh cocog.

    Mbiyantu?
    0 0
  38. G *** O (Diverifikasi pemilik) -

    Apik tenan. Paket teka tepat waktu, masalahe mung karo pelacakan.

    Mbiyantu?
    1 0
  39. o *** g (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh teka, nanging isih durung mriksa kerja apa.

    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    USB Video Capture Card Adaptor TV DVD VHS Capture de v deo Card Audio AV kanggo Kamera / Kamera CCTV USB 2.0 EasyCAP DC60
    Mbiyantu?
    0 0
  40. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Dikemas kanthi apik, barang-barang kasebut teka tanpa karusakan. Aku ora mriksa kapasitas kerja, mengko dakkirim.

    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.