Bali
Hot

Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera

(16 reviews customer)

51.00$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 33011775339 Kategori: , Tag:
Description

Kamera Pengawasan

Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera

 

 

 

BT619-A- 白色 _01

 

Paket kalebu

1 * Kamera IP POE 5MP (casing Logam)

1 * Kothak paket eceran

1 * Manual Pangguna Inggris

1 * Kantong instalasi & konektor anti banyu

 

Aja langsung nggunakake adaptor Daya 48V kanggo kamera, bakal rusak.

 

Kabar:

Versi 48V PoE Nduwe Modul PoE Ing Ndhuwur

Sing Bisa Digunakake Kanthi DC 12V1A-2A & 48V PoE Switch / Injector (Boten klebu)

 

 

 

 

 

Rekam Audio Kamera IP POE

Mikropon terintegrasi ngidini sampeyan ngrungokake swara ing sakubenge kamera, ngrekam apa sing dicritakake wong, nggawe keaslian nganggo rekaman video swara.

 

 

rekaman audio

Kauntungan H.265:

1, Nyuda ukuran file nganti 50% kanthi kualitas sing padha.

2, ngirit bandwidth 50%

3, Tingkat bit sithik: H.265 duwe tingkat bit sing padha karo H.264.

4, Ngluwihi pengalaman kualitas video sing luwih gedhe dibandhingake H.264

2757772e94Nb173e45b

Ngirit luwih akeh papan panyimpenan, bisa nyuda 40% -50% ukuran file, ngirit ruang panyimpenan HDD lan nyuda biaya tuku.

 

265

 

 

H.265 mung butuh bandwidth sing luwih murah, ngemot kacepetan kanthi luwih cepet, muter video kanthi luwih lancar

QQ20180327140206

 

Watak:

 

1) H.265 5MP

2) Kanthi IR-CUT, Dhukungan ganti awan / wengi

3) 36 pcs IR LED, jarak 5-25m kanggo sesanti wengi

4) Piranti lunak multi-layar lan CMS

5) Pemrosesan gambar: ekspos otomatis (AE), saldo putih otomatis (AWB), kontrol gain otomatis (AGC)

6) Ndhukung deteksi gerakan, ONVIF

7) Dolan maring telpon pinter

 

Spesifikasi:

kamera

 

 

Min katerangan

Werna: 0.01Lux; 0 LUX karo IR On

rana

1/50(1/60)s to 1/100, 000s

lensa

3.6mm / 6mm

Komprèsi

Video

kompresi

H. 265 Profil Dhuwur, dhukungan dual stream, format AVI;

Tingkat bit video

100Kbps ~ 8Mbps

gambar

resolusi

 

5MP: Aliran utama: 5MP 2592 * 1944 15fps; sub-stream: 704 * 576

 

 

Setelan gambar

Jenuh, padhang, kontras bisa diatur liwat sisih klien utawa browser IE

Network

Lumbung

Liwat PC / Telpon Seluler / NVR Kanthi HDD

Alarm cerdas

Gerakan gerakan, video ilang, break jaringan, konflik IP, piranti panyimpenan kebak utawa kesalahan

Protokol

1 * RJ45, 10 / 100M; Dhukungan TCP / IP HTTP / RTSP / FTP / PPPOE / DHCP / DNS / DDNS / NTP / UPnP

Pengurangan gangguan

Dhukungan konfigurasi jarak jauh WEB, OSD, gerakan deteksi, input alarm sing aktif kanggo ngrekam, s

Ndhukung 2D / 3D

 

Interface

Komunikasi

Antarmuka Ethernet adaptif 1 pcs RJ45 10M / 100M

Video output

Dhukungan kanggo ndhisiki DDNS, jeneng pangguna, sandhi lan info liyane.

Umum

Kondisi kerja

-20 ~ 60 derajat. asor kurang saka 90% (ora kondensasi)

Power

48V PoE Switch / Injector Kanggo versi PoE (Ora kalebu)

Tingkat proteksi

Logam Berkualitas Tinggi

 

 

 

Akses Remote kapan wae

Sampeyan bisa mlebu P2P: "xmeye.net" kapan wae kanggo ngontrol remot

persiyapan akses remot sing gampang banget nganggo APP P2P gratis, Scan QR code kanggo ngakses gambar kamera nyata ing telpon, setelan lan operasi sing gampang banget

BT619-A- 白色 _02

 

Dhukungan Night Vision

Bisa nambah kemurnian warna ing wayah awan lan wengi, supaya gambar luwih jelas lan jelas.

BT619-A- 白色 _06

 

Deteksi Gerakan Lan Lansiran Email cepet

Sistem pengawasan iki dirancang kanggo ngirim tandha email, lengkap karo pesen teks kegiatan yen ana gerakan sing dideteksi, utawa yen kamera ngalami kerugian video

 

BT619-A- 白色 _04

 

IP67 Waterproof Water Metal

Kamera pengawasan keamanan profesional IP67 kanggo panggunaan ruangan / ruangan.

Kondisi Operasi: -30 ° C ~ 55 ° C, Kelembapan 95% utawa kurang (ora kondensasi)

anti banyu

 

 

         

 

未 标题 -1

图 27

 

Pertunjukan Kualitas Nyata

5.0MP-Dina:

81qvluVGYDL91V0Dj + EuEL

FAQ:

P: Apa alamat ip default kamera?

F: 192.168.1.10 Jeneng pangguna: admin Sandi: batal (kosong)!

P: Apa kamera ndhukung Motion Detect, FTP, Email alarm, RTSP lan liya-liyane?

F: Nggih! Kabeh Kamera IP sing didol ndhukung fungsi kasebut.

1) Mangga Setel deteksi gerakan ing piranti lunak CMS.

2) Disaranake Sever-U lan FileZilla FTP Server kanggo ngunggah video utawa gambar kasebut.

3) Kanggo weker Email, gunakake server Email sing ndhukung SMTP (Hotmail, Yahoo ora ndhukung SMTP, ora ndhukung Gmail kanthi sabar amarga masalah server).

4), URL RTSP kanggo VLC media Player:

rtsp: // $ (IP): $ (PORT) / pangguna = $ (USER) & sandhi = $ (PWD) & saluran = $ (Saluran) & stream = $ (Aliran) .sdp? real_stream

Contone: rtsp: //10.6.10.25: 554 / pangguna = admin & sandhi = & saluran = 1 & stream = 0.sdp? Real_stream

P: Apa informasi port kamera?

F: Pelabuhan ONVIF 2.0 8899; Pelabuhan RTSP 554; Pelabuhan HTTP 80; Pelabuhan Media 34567

P: Apa kamera ndhukung IE, Chrome, Firefox lan liya-liyane?

F: Wiwit masalah plug-in, kanggo URL alamat IP antarmuka situs web, IE mung ndhukung Multi Basa.

Chrome, Safari mung ndhukung Cina.

Kanggo server cloud XMEYE.NET, ndhukung multi basa

P: Nalika ngrampungake langkah-langkah kanggo nambah kamera menyang dhaptar CMS, kenapa menehi kabar “Ora bisa nemokake Piranti“ malah aku bisa ndeleng alamat ip default 192.168.1.10 ing menu.

F: Konflik Alamat IP, alamat ip default ora ana ing bagean jaringan sing padha karo router sampeyan.

Klik "Owahi Piranti" kanggo ngganti alamat ip kamera supaya bisa dadi bagean jaringan sing padha!

Contone, yen alamat ip router sampeyan yaiku 192.168.0.1, mula sampeyan kudu ngganti alamat ip kamera dadi 192.168.0.XX

 

Monitor ing ponsel (aplikasi xmeye)

APP-930

 

Panggunaan CMS (Piranti Lunak kalebu ing CD

 

HTB1kAUaLVXXXXX0XpXXq6xXFXXXP

 

 

  • Sistem Manajemen Video Keamanan-IE IE nggawe gampang ngawasi apa sing sampeyan preduli, ing endi wae sampeyan ana!

?

 

 

 

——————————————————————————————————
Gaya: Kamera Peluru
Koleksi: Kamera IP
Konektivitas: IP / Jaringan Kabel
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 7
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 10
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows XP
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 8
Dhuwur Definisi: 5.0 Megapixels
Jarak (mm): 6mm
Jarak (mm): 3.6mm
instalasi: Ditempelake
Sumber Daya (V): <8W
Ukuran (L x W x D) (mm): minangka gambar gambar

Jaringan Antarmuka: Slot Ethernet RJ-45 10 / 100Mb
Kurungan Dinding: sisih
Sistem Ponsel Didhukung: Android
Sistem Ponsel Didhukung: ios
IR Jarak (m): nganti 25meter
Fitur khusus: Vandal-bukti
Ndeleng Angle: 75 °
Megapixels: 5MP
Konsumsi Daya (W): 48V POE
Lumbung: Ana
Tindakan Weker: Photo FTP
Tindakan Weker: Photo Email
Format Kompresi Video: H.265
is_customized: Ya
Teknologi: Infrared
Power Supply: Kanthi POE
TF Card: Ana
warna: Black
Output Audio: Ana
Minimal Illumination (Lux): 0.1
Sensor: CMOS
Teknologi: ONVIF 2.0, P2P, H.265, 48V POE
Ukuran pigura: 5MP 2592 * 1944
Waterproof: Indoor / Luar Ruangan Weatherproof
Bahan kamera: Omah Logam
Dina & Wengi: IR Cut filter karo saklar otomatis
ONVIF: Ndhukung ONVIF 2.0
Motion Detection: Dhukungan Gerak Ndeteksi Lansiran & Rekaman
app: xmeye kanggo iOS lan Android
Fitur kamera: Onvif, RTSP, Waterproof, Rekaman audio

informasi tambahan
bobot 0.50 kg
Ulasan (16)

Pantai 16 kanggo Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera

  1. J *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. J *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. aku *** (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  4. A *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Ing tahap uji coba

    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Mbiyantu?
    0 0
  5. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    gedhe

    Mbiyantu?
    0 0
  6. S *** y (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh bisa digunakake kaya sing dipratelakake dening bakul;)

    Mbiyantu?
    0 0
  7. L *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Ora wara-wara sing padha, kayane ora ana infrared

    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Mbiyantu?
    0 0
  8. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  9. S *** S (Diverifikasi pemilik) -

    Krenjang kamera kerusakan. Instalasi kamera ing tembok ora bisa ditindakake. Desain braket lan penyesuaian sudut iku primitif. Bahan kasus braket kamera kaya silumin. Kanggo kacang solder, sing suwek lan solder lan logam awak. Kerusakan bisa uga ing produksi lan kemasan. Sing adol ora bakal percaya, bakal mbantah yen dheweke salah ... Ya, aja… Ndandani karusakan dhewe.
    Kamera kanthi 5 megapiksel, nanging kanthi 10 m jumlah mesin sing ana ing rekaman kasebut durung diwaca, wong sing duwe rai ora bisa dingerteni. Werna ing rekaman kasebut luntur lan distorsi.

    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Mbiyantu?
    2 0
  10. S *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Kamera Super HD 5MP POE IP Ruangan Wengi Ing Waterproof Night Onvif FTP Email Alarm CCTV Video Surveillance Security Camera
    Mbiyantu?
    0 0
  11. b *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Ok

    Mbiyantu?
    0 0
  12. B *** g (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  13. J *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  14. F *** k (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  15. V *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Ing tampilan, kabeh normal. aku bakal nyoba nulis tambahan.

    Mbiyantu?
    0 3
  16. K *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 3
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.