Bali
Hot

Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV

(40 reviews customer)

5.51$

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 33020412386 Kategori: , , Tag:
Description

Bagian CCTV

Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV

 

Iki minangka papan LED IR kanggo kamera keamanan CCTV
Kinerja gedhe tanpa akeh energi

Ganti papan LED kamera CCD kanggo papan LED IR sing rusak utawa rusak
Sirkuit proteksi otomatis internal ora bisa ngrusak papan kanthi voltag dhuwur
Pasokan listrik ngluwihi DC13V bisa nyuda umur operasi LED
Jeneng Produk: Papan LED Inframerah kanggo Illuminator
Dawane gelombang: 850nm
Nomer LED: 48PCS
Diameter Papan: 54 mm
Pasokan Daya: DC12V / 200mA (khas)
Suhu Operasi: -10 Celcius ~ +50 Celcius
Lampu LED / Lampu bohlam: 8mm
Sudut: 90 Derajat
Jarak ndeleng: jarak 20-30 IR
Werna: ireng + ijo
Bahan: CCL
Daftar Paket:
Papan lampu LED 1 pcs IR
Namung isi paket kasebut ing ndhuwur, produk liyane ora kalebu.
Cathetan: Penangkapan cahya lan layar sing beda bisa nyebabake werna saka item ing gambar sing beda-beda saka bab nyata. Kesalahan pengukuran sing diijini yaiku +/- 1-3cm.

 

informasi tambahan
bobot 0.25 kg
Ulasan (40)

Pantai 40 kanggo Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV

  1. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. P *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. S *** V (Diverifikasi pemilik) -

    Bakul sing apik banget! bingkisan ditampa. dikemas kanthi tliti. ora ana cacat. tuku wareg karo kualitas apik banget. bakul sukses lan toko sing gedhe. Aku nyaranake supaya pesen ing toko iki. matur nuwun sanget!

    Mbiyantu?
    0 1
  4. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  5. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    ok

    Mbiyantu?
    0 0
  6. R *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Nampa 6Nov., Matur nuwun kanthi cepet, mengko bakal dikirim

    Mbiyantu?
    0 0
  7. J *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh OK. THX!

    Mbiyantu?
    0 0
  8. n *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Teka bingkisan, bisa digunakake utawa ora nyoba…

    Mbiyantu?
    0 0
  9. v *** m (Diverifikasi pemilik) -

    Aku durung mriksa.

    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Mbiyantu?
    0 1
  10. A *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  11. V *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet pengiriman

    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Mbiyantu?
    0 1
  12. A *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh OK. Mbayar, dikongkon, ditampa.

    Mbiyantu?
    0 0
  13. D *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Ya, dheweke bisa digunakake kanthi otomatis nguripake sensor lampu lan pancen ora bisa dideleng ing peteng ing endi dheweke lan lampu inframerah lan kamera bisa ndeleng kanthi sampurna

    Mbiyantu?
    0 0
  14. K *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Menehi meh ora ana cahya ing kamera, kamera ora nyebar apa-apa ing peteng kanthi lampu iki, mung sentimeter tampilan

    Mbiyantu?
    1 0
  15. D *** N (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  16. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kasedhiya kabeh, buruh. Panase kaya wesi! Cahya ing peteng meh ora katon yen sampeyan kudu ndeleng kanthi tliti, yen sampeyan ngerti dununge mburi. Minangka backlight-no !!! Efisiensi meh nol ... .. Dipriksa ing macem-macem kamera! Minangka kuciwo sing lengkap banget!

    Mbiyantu?
    2 0
  17. A *** n (Diverifikasi pemilik) -

    M. paket prishol kanthi cepet, aku bakal mriksa langsung

    Mbiyantu?
    0 2
  18. Y *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Minangka lampu latar kanggo kamera - ora menehi saran kanggo tuku…

    Mbiyantu?
    2 1
  19. R *** p (Diverifikasi pemilik) -

    Lampu IR sing apik, ora ana cahya sing dipimpin abang. Pancen ora katon nanging murup ing kamera. Apik banget, disaranake!

    Mbiyantu?
    0 1
  20. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Meh ora katon kanggo mripat manungsa; nggawe cahya IR cukup kanggo pengawasan interior. Ora nate diuji ing njaba.

    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Mbiyantu?
    0 0
  21. A *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Ok.

    Mbiyantu?
    0 0
  22. L *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Sumunar ing peteng, telek. Ora nyata

    Mbiyantu?
    2 1
  23. D *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Iku utuh minangka OK kabeh

    Mbiyantu?
    0 1
  24. Dr (Diverifikasi pemilik) -

    banget

    Mbiyantu?
    0 0
  25. V *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Apik! Matur nuwun!

    Mbiyantu?
    0 0
  26. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    nggih proyek apik

    Mbiyantu?
    0 0
  27. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Ora cocog karo katrangan saka leds ora 940 nm.

    Mbiyantu?
    1 0
  28. D *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Mbiyantu?
    0 0
  29. M *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Cahya mesthi ora

    Mbiyantu?
    1 0
  30. V *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Bingkisan dikirim tepat wektu. Produk kasebut bisa digunakake. Nanging ora cocog karo katrangan kasebut. Ing wektu pesenan ing kaca produk iki, penjual nuduhake yen 940nm. Spektrum sing ora katon. Lan kasunyatane 850nm lan bisa dideleng karo mripat tanpa gegaman. Sing adol ngapusi. Aku ora nyaranake.

    Mbiyantu?
    1 0
  31. R *** e (Diverifikasi pemilik) -

    Apik tenan

    Mbiyantu?
    0 0
  32. V *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Spektrum sing bisa dideleng !!!!

    Mbiyantu?
    0 0
  33. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Produk sing apik banget, pangiriman cepet, adol sing apik! Aku nyaranake!

    Mbiyantu?
    0 1
  34. P *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Rong minggu dikirim menyang Eropa wétan. Kanggo total mripat ora katon. Kanggo kamera kanthi sensitivitas ing asil 940nm luwih apik, kanthi asil normal kamera liyane. Lumahing panas (tenaga total 5W / 12V), transistor lan resistor ing pcb panas banget. Kabel sing ilang. Rega apik Aku nyaranake.

    Mbiyantu?
    2 0
  35. D *** k (Diverifikasi pemilik) -

    Pesenan 4 papan 940nm, teka telung papan spektrum sing katon lan mung siji 940nm.

    Mbiyantu?
    0 0
  36. J *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Produkku teka, kualitas apik banget, cocog karo katrangan, siji-sijine perkara ala sing ora nggawa bino bungkus lan bengkok lan adoh banget suwene aku tekan luwih saka sewulan lan biasane butuh 15-20 dina, aku menehi saran marang pihak sing adol, Nanging njaluk supaya sampeyan ngemas kanthi apik supaya bisa ngrusak produk sing disaranake sampeyan terus tuku. Salam cdmx.

    Mbiyantu?
    0 0
  37. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Ok

    Mbiyantu?
    0 0
  38. T *** n (Diverifikasi pemilik) -

    kabeh apik

    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Papan LED IR Inframerah 850nm 48pcs IR Ora katon ing wayah wengi Ora ana papan cahya kanggo Aksesoris IR Illuminator CCTV
    Mbiyantu?
    0 0
  39. V *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Blanja apik.

    Mbiyantu?
    0 0
  40. A *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Lampu latar super

    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.