Bali
-11%Hot

Hikvision 4 MP IR PIR H.265 + Jaringan Kotak WIFI Kamera WIFI kamera PoE EXIR WDR Dibangun ing Mikrofon SD / Mikrofon SD-2CD2443G0-IW

113.54$ 100.98$

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

Description

Kamera kiub Hikvision DS-2CD2442FWD-IW 4 megapiksel, IR lan mikropon duwe kamera kubus WiFi 4MP lensa 2.8mm, sudut pandang: 98 °, kisaran IR 10m, audio rong arah.
Kamera kubus DS-2CD2442FWD-IW duwe mikropon internal lan speaker sing ngidini audio rong arah.

Ing sisih kasebut ana slot SD mikro sing didhukung nganti 128GB.
Filter IR-cut internal dadi kamera awan / wengi sing nyata. Ing wayah wengi, kamera uga bisa nguripake lampu IR internal lan uga gambar bisa direkam ing 0 Lux.
Sensor PIR internal njamin deteksi sing bisa dipercaya, lan nyegah rekaman lan / utawa weker sing ora perlu.
Kanthi weker internal / mlebu, laporan eksternal bisa ditindakake yen dibutuhake lan lampu bisa diganti, kayata

Kamera iki cocog kanggo gabung karo Perekam Video Jaringan Hikvision PoE .? Kamera didhukung dening adaptor 12VDC eksternal (ora kalebu), utawa liwat PoE.
[porto_info_list font_size_icon = ”14 ″] [porto_info_list_item list_icon =” fa fa-check-circle ”desc_font_size =” 14 ″] 4MP 2688? ×?? 1520?resolusi dhuwur [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa fa-check-circle" desc_font_size = "14 ″] 2.8mm lensa tetep [/ porto_info_list_item] [list porto_info_list_item_media =" fa-check-circle "turunan Triple stream [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa fa-check-circle" desc_ font_size = "14 ″] Nganti jarak 14m IR [/ porto_info_list_item] [list porto_info_list_item__kode =" fa-check-circle "turunan = ] H.10 + komprèsi [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa fa-check-circle" desc_font_size = "14 ″] 265 analitik [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon =" fa-check-circle "desc_ font_sumanggi = ″] Jangkauan dinamis 14dB [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa fa-check-circle" desc_font_size = "2 ″] Ndhukung panyimpenan onboard? (Nganti 14GB) [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = -circle ”desc_font_size =” 120 ″] Wifi [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa-check-circuit le ”desc_font_size =” 14 ″] Mikropon & speaker internal [/ porto_info_list_item] [porto_info_list_item list_icon = "fa-check-circle" desc_font_size = "128 ″] Ndhukung PIR (Deteksi Infrared Pasif) [/ porto_info_list_info_list_info_list_info_list_info_list_info = "Fa fa-check-circle" desc_font_size = "14 ″] 14V DC & PoE? (14af) [/ porto_info_list_item] [/ porto_info_list]

Mung NTSC sing kasedhiya

kamera
Sensor Gambar: 1 / 3 ″ CMOS Scan Progresif
Sistem Sinyal: PAL / NTSC
Min. Katrangan: Werna: 0.01 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0.018 lux @ (F1.6, AGC ON), 0 lux karo IR
Wektu shutter: 1/3 s nganti 1 / 100,000 s
Rana alon: dhukungan
Lens: 2.8 mm: FOV horisontal: 98 °, FOV vertikal: 55 °, FOV diagonal: 114 °
Lensa Gunung: M12
Jangkoan Penyesuaian: Pan: 0 ° nganti 360 °, miring: 0 ° nganti 90 °, muter: 0 ° nganti 360 °
Dina & Wengi: Filter IR Cut
Range Dynamic Range: 120 dB
Pengirangan swara digital: 3D DNR
Fokus: Telpon
Standar Kompresi
Video Kompresi: H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 / MJPEG
Profil kode H.264: Profil Utama / Profil Dhuwur
Tingkat bit video: 256Kbps ~ 16Mbps
Kompresi Audio: G.711/G.722.1/G.726/MP2L2/PCM
Tingkat bit audio: 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-160Kbps(MP2L2)
Stream Triple: Ya
gambar
Maks. Resolusi gambar: 2688 × 1520
Rate Frame: 50Hz: 25fps (2688 × 1520, 2560 × 1440, 2304 × 1296, 1920 × 1080)
60Hz: 30fps (2688 × 1520, 2560 × 1440, 2304 × 1296, 1920 × 1080)
Sub Stream: 50Hz: 25fps (640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)
60Hz: 30fps (640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)
Aliran kaping telu: 50Hz: 25fps (1280 × 720, 640 × 360, 352 × 288)
60Hz: 30fps (1280 × 720, 640 × 360, 352 × 240)
Peningkatan Gambar: BLC / 3D DNR / BLC
Setelan gambar: Cara Puteri, Ketik, Padhang, Kontras, Ketajaman diatur dening piranti lunak klien utawa browser web
ROD: Dhukungan 1 wilayah tetep kanggo stream utama lan sub-stream kanthi kapisah
Ngalih Day / Wengi: Dina / Wengi / Otomatis / Jadwal / Dipicu kanthi weker ing
Network
Panyimpenan Jaringan: kertu microSD / SDHC / SDXC (128G), panyimpenan lokal lan NAS (NFS, SMB / CIFS), ANR
Pemicu Alarm: Deteksi gerakan, alarm gangguan video, jaringan pedhot, konflik alamat IP, mlebu ilegal, kebak HDD, kesalahan HDD
Protokol: TCP / IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP?, SMTP, SNMP, IGMP, QoS, IPv6
Fungsi Umum: Setel tombol siji, Anti-Flicker, deg-degan, pangilon, pangayoman sandhi, privasi
topeng, Watermark, panyaring alamat IP
Kompatibilitas sistem: ONVIF (Profil S, Profil G), ISAPI
Interface
Audio: 1 mic internal, 1 speaker internal, swara mono
Interface Komunikasi: 1 RJ45 10M / 100M antarmuka Ethernet
Penyimpenan ing papan: Dibangun ing slot Micro SD / SDHC / SDXC, nganti 128 GB
Tombol Reset: Ya
Audio
Penyaringan Kebisingan Lingkungan: dhukungan
Tarif Sampling Audio: 8 kHz / 16 kHz / 32 kHz / 44.1 kHZ / 48 kHz
Smart Feature-set
Analisis prilaku: Deteksi nyebrang garis, deteksi intrusi
Deteksi Crossing Line: Nyebrang garis virtual sing wis ditemtokake
Deteksi Intrusi: Ketik banjur loiter ing wilayah virtual sing wis ditemtokake
Pengakuan: Deteksi Pasuryan
Spesifikasi Wi-Fi (-W)
Standar Nirkabel: IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n
Frekuensi Range: 2.412 GHz nganti 2.4835 GHz
Bandwidth Saluran: Dhukungan 20 / 40MHz
keamanan: WPA, WPA2
Transmisi Rate: 11b: 11Mbps
11g: 54Mbps
11n: nganti 150Mbps
Wireless Range: 50m (gumantung ing lingkungan)
Protokol: 802.11b: DQPSK, DBPSK, CCK
802.11g / n: OFDM / 64-QAM, 16-QAM, QPSK, BPSK
Umum
Kahanan Operasi: -10 ° C - 40 ° C (14 ° F - 104 ° F), asor 95% utawa kurang (ora kondensasi)
Power Supply: 12 VDC ± 25%, Poe (802.3af Kelas3)
Konsumsi Daya: 12 VDC, 0.5 A, maks. 6 W, Φ 5.5 mm steker koaksial mm
PoE (802.3af, 36V nganti 57V), 0.2 A nganti 0.1 A, maks. 7W
Range Range: Nganti 10m
PIR: 10m
Ukuran: 102.8 mm × 65.2 mm × 32.6 mm (4.1 ″ × 2.6 ″ × 1.3 ″)
bobot: Kamera: Kira-kira 128 g (0.3 pon)
informasi tambahan
bobot 100.98 kg
Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.