Bali
Hot

HI3516C + SONY IMX323 Kamera Wireless Keamanan Luas HD 1080P 5MP WIFI PTZ IP Kamera 5X Zoom Fokus Auto 2.7 13.5mm Onvif CamHi

(8 reviews customer)

132.13$ - 162.94$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 32947058118 Kategori: , Tag:
Description

Kamera Pengawasan

HI3516C + SONY IMX323 Kamera Wireless Keamanan Luas HD 1080P 5MP WIFI PTZ IP Kamera 5X Zoom Fokus Auto 2.7 13.5mm Onvif CamHi

 

fitur:

  • Desain Paten, IP66 anti banyu
  • 2.7-13.5mm 5x lensa fokus otomatis zoom, ora perlu diatur kanthi manual.
  • ? Rotasi miring, 355 ° horisontal / 90 ° vertikal, ora ana titik buta.
  • Kompresi video H.264, Hi3516CV200 + IMX SONY323
  • Pengawasan Dina / Wengi, saklar otomatis LED IR / Mati
  • LED IR 22 pcs, sesanti wengi nganti 30m
  • Alarm deteksi gerakan liwat E-mail, upload snapshot alarm menyang FTP
  • Piranti lunak manajemen pusat PC Gratis (Klien Piranti)
  • Kompatibel karo iOS lan Android APP gratis
  • Ndhukung sambungan nirkabel IEEE 802.11b / g / n
  • Ndhukung audio mlebu / metu, 485 port
  • Dhukungan TF Card, maksimal 128GB
  • Dhukungan ONVIF 2.4 lan kompatibel karo NVR mayoritas
  • Fitur P2P kanggo acce remot sing gampang
  • specifications:
  • Prosesor: Hi3516CV200 + Chip IMX SONY323
  • Sensor Gambar: CMOS 1/3 inci
  • Piksel: megapiksel 1.3MP / 2.0MP megapiksel
  • Resolusi Rekam: 960P / 1080P HD
  • Mode Rekam: Manual / Dijadwal / Gerak
  • Fokus: 2.8-12mm, lensa fokus otomatis
  • Ndeleng Sudut: 89.9-26.2 derajat
  • LED IR: LED IR 22 pcs, jarak IR 30m
  • Low Lux: 0.1lux (IR LED)
  • Filter IR-CUT: Ganti otomatis
  • Kertu TF: dhukungan 128G (ora kalebu)
  • Protokol WiFi: 802.11b / g / n, 2.4GHz
  • Jeneng APP: CamHi, dhukungan Android / iOS OS
  • PC CMS: dhukungan windows xp, win7, win8, win10 OS
  • Browser: dhukungan IE, Firefox, Chrome, Safari, lsp
  • Hubungan Alarm: Snapshot, rekam, ngirim email, upload FTP, prasetel telpon
  • Protokol: Onvif2.1, HTTP, DHCP, SMTP, FTP, DDNS, RTSP, UPnP
  • Input Audio: 1ch RCA; Output Audio: 1ch RCA
  • Bahan: Aluminium; Kelas Waterproof: IP66
  • Ukuran Kamera: 4 inci; Pasokan Daya: DC 12V 1.5A
Umpan Balik pelanggan Amazon

Kamera Keamanan Nirkabel ZILNK:1920 * 1080 resolusi HD ing 30fps, Waterproof, IR Night Vision kanthi gambar bening (ireng lan putih) sanajan lensa Zoom peteng. Ndhukung WiFi WiFi 2.4G kanthi antena 5db sing kuat, kabel 5ft, gampang kanggo sampeyan mbukak tembok nalika instalasi. Akses adoh menyang kamera ing Smartphone liwat jaringan 4G seluler utawa WiFi. Cathetan: Ora ndhukung jaringan 5G!

-1

ruangan-njero ruangan

Cakupan Pan / Tilt / Zoom Lengkap 360 °:Kamera WiFi nyedhiyakake amba kanggo ndeleng, ndhukung derajat rotasi 355 derajat (Pan) lan kisaran rotasi 85 derajat (Tilt)

pan miring

Zoom optik 5x: Zoom optik 5x sing artine ora preduli sampeyan nggedhekake utawa nggedhekake, gambar bakal jelas lan landhep, ngidini sampeyan nyedhaki lan ngresiki target, ora bakal kliwat gerakan apa wae.

5x-optik-zoom

Alarm Deteksi Gerak:Nalika obyek gerakan dideteksi, bakal push pesen alarm menyang ponsel. Liwat app bisa dadi kunci kanggo mbukak utawa nutup tombol deteksi.

weker

Dhukungan Card TF 128GB:Dibangun ing slot Card TF, Dhukungan maksimal nganti 128GB.

kertu-kertu

Carane nginstal? yen sampeyan tuku nganggo kertu sd, kita bakal wis nginstal kertu sd kanggo sampeyan

71xEvRqVoxL._SL1000_

Fungsi Vison Night Inframerah:Lampu LED IR Kamera PTZ bakal diuripake kanthi otomatis yen lampu ora cukup utawa ora ana cahya, kanggo njamin kualitas gambar sing ndeleng.

sesanti wengi

Kamera Keamanan Luar Ruangan IP66 Waterproof:Shell Kelas Kelas Aerospace

HTB1MXQYXjDuK1RjSszdq6xGLpXal

Pelabuhan P2P:Remote Control, sampeyan bisa ndeleng ing endi wae kapan wae

P2P

Kamera IP PTZ HD 1080P 960P:Yaiku Resolusi HD 1080p 960P kanthi chipset cmos sing diadopsi. Sampeyan bisa uga ngrasakake video lan gambar lengkap full hd saka kamera iki

1080P

Dhukungan iPhone / Android / Windows:Dhukungan iPhone iOS / Android Smart Phone lan Windows PC View ing wektu sing padha kanggo nggawe papan ing jagad iki

iPhone

Dhukungan ONVIF 2.4:Dhukungan kamera Zilnk ptz Onvif2.4, kompatibel karo piranti DVR / NVR onvif liyane

onvif

AP-Hotspot

Puter maneh Ponsel:Ndhukung rekaman puter maneh 7/24 saka jarak adoh kanthi kertu SD mikro sing diinstal (nganti 4 dina rekaman acara kanthi ruang 32GB).

Upload FTP:Kasedhiya kanggo nyiyapake server web FTP utawa NAS kanggo nyimpen rekaman video lan jepretan, utawa tandha Email minangka Server Cloud Pribadi sing Aman Gratis.

FTP

Dhukungan pangguna Max 6 sekaligus Deleng

Pandhuan sing gegandhengan:Kaping pisanan, Download APP "CamHi" saka iPhone App Store utawa Google Play Store. Utawa pindai kode QR
1

Sampeyan mung butuh sawetara langkah sederhana

1. Lebokake kertu SD menyang kamera. Sambungake adaptor daya, ngenteni 10-20s, kamera bakal siyap.

2. Banjur bukak setelan WLAN telpon, sampeyan bakal nemokake "MIFI-XXX Utawa IPCAM-XX" banjur pilih kanggo nyambung, sandhi standar yaiku 01234567

3. Nalika telpon sampeyan disambungake menyang MIFI-XX Utawa IPCAM-XX. Banjur bukak app "camhi". Pilih "Tambah Kamera"

4. Amarga telpon sampeyan nyambung karo MIFI-XX Utawa IPCAM-XX. Supaya sampeyan bisa milih "Panelusuran Kamera saka LAN". Utawa langsung pindai kode QR kamera. Banjur sampeyan bisa ndeleng kamera kanthi online. Sampeyan bisa ngontrol kamera lan nonton video saka telpon.

Tambah Kamera menyang PC


Langkah 1: Nggunakake browser: sampeyan kudu nemokake IP piranti, banjur Bukak browser lan ketik alamat IP kamera. akun : admin lan sandhi: admin





Langkah 2: Gunakake piranti lunak HIP2P: Instal HIP2P, klik Setelan, pilih Tambah UID, ketik UID kamera, admin sandhi, OK








?

Detial Produk

ip camea ptz

kamera kubah kacepetan

ukuran

Keterangan Product

model:
informasi tambahan
bobot 3.00 kg
Ulasan (8)

Pantai 8 kanggo HI3516C + SONY IMX323 Kamera Wireless Keamanan Luas HD 1080P 5MP WIFI PTZ IP Kamera 5X Zoom Fokus Auto 2.7 13.5mm Onvif CamHi

  1. o *** t (Diverifikasi pemilik) -

    akeh Thanks

    Mbiyantu?
    0 0
  2. P *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. C *** R (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  4. E *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Transaksi Bonne.

    Mbiyantu?
    0 0
  5. P *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  6. A *** y (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  7. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  8. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.

Entuk KOUPON ANDA

Wektu dadi
Aman!

5% OFF Ing Ordo Pisanan Sampeyan
MANG SATU
* Gratis Pangiriman & Gampang Bali
close-link
Gulung menyang Ndhuwur
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman ing situs web. Kanthi browsing situs web iki, sampeyan setuju nggunakake cookie.

HI3516C + SONY IMX323 Kamera Wireless Keamanan Luas HD 1080P 5MP WIFI PTZ IP Kamera 5X Zoom Fokus Auto 2.7 13.5mm Onvif CamHi