Bali
Hot

Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud

(40 reviews customer)

77.00$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 4000036428128 Kategori: Tag:
Description

Kamera Pengawasan

Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud

 

YI DOMI KAMERA X

Dhasar AI | Deteksi Manungsa | Deteksi Kewan | 360 ° Bidhang Tampilan | Mode Privasi | Kabar Cepet | Pan & Tilt Mekanik Video HD Gratis Distorsi | Nglacak Gerak | Deteksi Gerak Lanjut | Kacepetan Jaringan Paling Cepet ing Kelas | Nggunakake 50% Kurang Bandwidth MP4 Storage Storage | Komprèsi Advanced H.264 | Best ing Kelas Night Vision

Aja kantun tumindak kasebut.

YI Dome Camera X cemlorot kanthi kemampuan nglacak gerakan canggih sing tetep fokus ing perkara sing ora dikarepake. Ndeleng ing wektu nyata pancen ora nyenengake.

Tandha prakara kasebut.

Kapabilitas adhedhasar AI bisa mbedakake manungsa lan kewan-kewan saka obah sing obah. Mung nampa kabar miturut pilihan lan setelan individu sampeyan ing YI Home App gratis.

Tandha instan.

Tetep ngerti sanajan sampeyan ora ngubengi. Kapabilitas komputasi pinggiran negara sing ngidini sampeyan nampa kabar push sing paling cepet nalika gerakan utawa swara dideteksi tanpa biaya tambahan utawa lengganan. Kita yakin teknologi modern ora kena rega kanthi rega premium utawa nganggo senar sing dipasang. Pramila kita durung nggawe deteksi manungsa lan pet minangka layanan "tambah" sing dibayar. Mung mateni kabar push lan seneng tandha wektu nyata. Setel setelan supaya bisa digunakake kaya sing dikarepake, supaya menehi tandha liyane sing cocog kanggo sampeyan.

Ngrungokake, ngobrol lan ndeleng kualitas premium.

Entuk sambungan karo kualitas gambar Wide Dynamic Range (WDR) sing luar biasa lan audio rong arah. Sampeyan bakal entuk manfaat saka dawane sing luwih cerah lan luwih akeh detail warna, sanajan kanggo nyathet visi wengi. Aja maneh kurban kualitas gambar maneh. Deleng lan nuduhake rakaman karo sing paling penting ing urip sampeyan. 1080P Full HD ing 20fps.

Aplikasi Ngarep YI kanggo PC lan Mac.

Masalah aksesibilitas. Priksa manawa apa sing penting lan deleng omah langsung saka PC utawa Mac. Mung mlebet lan ndeleng feed urip, ora ana sing manggon ing endi. Download klien PC utawa Mac gratis langsung saka situs web kita lan deleng nganti sembilan kamera sekaligus.

Timing kabeh.

Mayoritas pelanggan duwe produk ing kothak lan bisa digunakake sajrone 5 menit utawa kurang. Mesthekake yen sampeyan nemoni masalah apa wae sing didhukung tim dhukungan pelanggan Teknologi YI. Sampeyan kontrol karo YI Dome Camera X. Setel pilihan sampeyan nalika kamera urip utawa mateni lan nalika sampeyan pengin nampa tandha push. Setel tingkat sensitivitas kanggo deteksi gerakan lan deteksi swara sing ora normal kanggo nampa tandha luwih relevan.

360 ° ing Full HD & Mode Privasi.

Mupangat saka jangkoan lengkap omah sampeyan kanthi horisontal derajat vertikal 340 ° YI Dome Camera X lan derajat 95 ° derajat, nyebabake meh kabeh titik buta. Nalika kamera ndeteksi gerakan, kanthi otomatis bisa nglacak lan njupuk rekaman video nganggo piranti lunak nglacak gerakan. Aktifake mode Cruise Auto kanggo survey kanthi tliti kanthi horisontal. Nggunakake Aplikasi YI Home, sampeyan duwe pilihan kanggo milih nganti wolung lokasi supaya "pelayaran" lan ngawasi. Mesthekake privasi nalika sampeyan pengin. YI Dome Camera X nduweni desain kelopak mata unik sing ngidini lensa kamera bisa muter maneh lan mandheg ngrekam nalika dipateni utawa diuripake menyang Mode Privasi. Kabeh kamera keamanan saka Teknologi YI kanthi enkripsi 128 Bit End-to-End, yaiku level keamanan sing padha karo perbankan online.

 

Cruise nganti wolung lokasi.

Terus nyambung karo sing paling sampeyan tresnani nalika sampeyan lagi adoh. Nduwe pelayaran XI Kamer X Yi menyang lokasi khusus kanggo terus ngawasi wilayah kasebut.

Amarga urip ora mandheg wengi.

Turu kanthi tenang amarga ngerti yen YI Dome Camera X sampeyan duwe punggung. Wolung mutiara pemancar cahya inframerah nyedhiyakake pemandangan wengi sing unggul tanpa distorsi nganti 30 kaki. Sampeyan bisa mateni sensor inframerah lan indikator LED supaya bisa ndeleng sesawangan wengi sing bermutu tanpa polusi cahya, sing cocog yen sampeyan ngawasi bayi utawa kewan sing lagi turu. Iki tegese sampeyan ora bakal duwe bayangan cahya LED ing rekaman sampeyan yen sampeyan ngrekam area njaba, kayata dalan utawa dalan, liwat jendela kaca.

Seneng Rencana Dasar Awan Awan gratis.

Rencana Dasar Awan YI minangka standar karo kabeh kamera YI Home. Rencana dhasar nyimpen 6 gerakan kaping pindho sing dicetak ing awan sajrone 7 dina awan, ora ana sing tuku tambahan. Opsional luwih utawa 24/7 lengganan CVR kasedhiya kanggo tuku liwat Aplikasi Ngarep YI. Server kita adhedhasar ing Silicon Valley, California; Frankfurt, Jerman; lan Singapura. Tresna kertu SD? Mangkono uga kita. Sampeyan bisa milih kanggo dobel lan nyimpen dawane kaping pindho kanggo kamera premium liyane amarga YI Dome Camera X ndhukung kertu SD nganti 128GB. Sampeyan isih bisa ndeleng lan nuduhake rakaman kertu SD langsung liwat Aplikasi YI Ngarep.

Wektu entheng.

Kompres nganti 6 jam rekaman menyang klip sing nyenengake, bisa dibagi antara 5-30 detik. Opsi selang luwih dawa (nganti 12 jam) kasedhiya karo tuku aplikasi ing rencana Cloud YI.

Selehake wae.

Fleksibel ing ngendi pentinge. Pasang utawa pasang YI Dome Camera X miturut tata letak omah utawa bisnis sampeyan. Kamera kasebut nyathet ing Full HD 1080P lan nduwe rotasi 340 ° derajat lan kemampuan ngiringake jurusan 95 °, saéngga sampeyan ora bakal kantun rincian siji.

Dhaftar Packing

1 x YI Dome Camera X 1 x Manual 1 x Adaptor 1 x kabel USB Micro 1 x Base kanggo diinstal

——————————————————————————————————
Gaya: Dome Camera
Koleksi: Kamera IP
Konektivitas: IP / Jaringan Nirkabel
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows XP
Sistem operasi sing disengkuyung: Mac os
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 8
Dhuwur Definisi: 1080P (Full-HD)
Jarak (mm): 2.8-8mm
instalasi: Langit
Ukuran (L x W x D) (mm): 25 × 72.5 × 127.4mm
Kurungan Dinding: Langit
Sistem Ponsel Didhukung: Android
Sistem Ponsel Didhukung: ios
Lumbung: Ana
Tindakan Weker: Photo FTP
Tindakan Weker: Photo Email
Tindakan Weker: Weker Lokal
is_customized: Ora Ana
warna: Putih
Sensor: CMOS
Jaringan Antarmuka: Wi-Fi / 802.11 / b / g
Ndeleng Angle: 360 °
Megapixels: 2MP
Sensor Brand: SmartSens
Format Kompresi Video: H.264
Teknologi: Pan Ngencengake Zoom
Power Supply: Normal
TF Card: Ana
Output Audio: Ana

 

informasi tambahan
bobot 0.35 kg
Ulasan (40)

Pantai 40 kanggo Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud

  1. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Durung nyiyapake

    Mbiyantu?
    0 0
  2. Aku *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet banget teka, mbusak norma, nanging mesthine pancen mangkono. Rega abang 3000 rubel. Sing adol menehi larang.

    Mbiyantu?
    0 0
  3. E *** v (Diverifikasi pemilik) -

    gedhe

    Mbiyantu?
    0 0
  4. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Wis ora dites, katon apik banget, Matur nuwun!

    Mbiyantu?
    0 0
  5. L *** J (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet entuk. Kamera bisa digunakake kanthi stabil. Sensor gerakan, pesen sing dipicu kabeh normal. Umume, tuku wis wareg. Penerangan inframerah iku apik. Aku nyaranake.

    Mbiyantu?
    1 0
  6. s *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Ing Internet ditemokake setelan kamera, kabeh bisa mlaku kanthi apik

    Mbiyantu?
    0 0
  7. D *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Aku teka kaya kerja.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    0 0
  8. M *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Pengiriman cepet. Miturut katrangan. Kothak kemasan, rangkep, rusak. Webcamera umume lan lancar. Pengerjaan sing apik. Aku nampa gratis, matur nuwun.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    0 0
  9. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Bisa sampurna. Gampang Instal. Dikirim menyang Israel sajrone 3.5 minggu. Dianjurake!

    Mbiyantu?
    0 0
  10. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Kualitas sing apik banget, nanging ana swara "rrr" sithik nalika mbalikke gerakan jarum jam.

    Mbiyantu?
    1 0
  11. R *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Matur nuwun sanget Aku nyaranake produk sing dakkirim matur nuwun. Aku wis ngirim kabeh kanthi kualitatif, kanthi dikemas kanthi hadiah ngirim kertu memori kanggo matur suwun khusus iki.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    1 0
  12. Y *** k (Diverifikasi pemilik) -

    Barang sing apik banget. Kamera bisa digunakake kanthi apik karo aplikasi kasebut. Pengiriman cepet, tekan sajrone seminggu. Apik tenan!

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    0 0
  13. P *** b (Diverifikasi pemilik) -

    . .. Miturut katrangan… Cepet… Rekomendasi

    Mbiyantu?
    0 0
  14. T *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Super Sampurna

    Mbiyantu?
    0 0
  15. V *** h (Diverifikasi pemilik) -

    Super !!!

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    0 0
  16. F *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Très bien RAS.

    Mbiyantu?
    0 0
  17. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Bakul sing apik !!!

    Mbiyantu?
    0 0
  18. M *** e (Diverifikasi pemilik) -

    Thanks

    Mbiyantu?
    0 0
  19. S *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Kerusakan abit kothak nanging barang ing njero ok ..

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    0 0
  20. Saka (Diverifikasi pemilik) -

    ora bisa, aku entuk pengembalian dana

    Mbiyantu?
    0 0
  21. F *** (Diverifikasi pemilik) -

    Ing pangiriman, nanging ora becik tumrap sing adol menehi saran yen bea pabean kudu dibayar. Produk sing apik lan ing kondisi pengiriman sing apik.

    Mbiyantu?
    4 0
  22. o *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Matur suwun sanget kanggo kabeh sing apik lan apik banget.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    6 1
  23. E *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Gambar sing apik banget, tekan sewulan

    Mbiyantu?
    0 0
  24. Aku *** z (Diverifikasi pemilik) -

    Kualitas sing apik lan bisa digunakake kanthi apik

    Mbiyantu?
    0 0
  25. S *** e (Diverifikasi pemilik) -

    Tumindak becik

    Mbiyantu?
    0 0
  26. *** ์ (Diverifikasi pemilik) -

    Aku seneng karo merek iki kanthi fungsi sing cerdas lan apik banget.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    2 1
  27. B *** d (Diverifikasi pemilik) -

    kudu mbayar pajeg € 17,73. kothak kisut lan mbanting. produk Nanging ora apa-apa. bakal ngirim review. wis entuk 4 cam kamera liyane sing disenengi.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    7 1
  28. M *** F (Diverifikasi pemilik) -

    Gambar lan video kualitas produk sing apik banget

    Mbiyantu?
    0 0
  29. P *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Super .. kabeh seneng. Pesenan dina Setu lan dina Senen U Me (9dni) tanpa dikenani biaya. Rekomendasi

    Mbiyantu?
    3 0
  30. m *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Sing adol ora nanggapi pesen… produke apik banget, dak saranake kanggo kabeh wong ....

    Mbiyantu?
    0 0
  31. S *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Saiki sampeyan bakal mbukak ekonomi. görüntü süper ve cihaz çok hizli. cihaz üç hafta gibi çok kısa bir surede geldi. Gümrük ücreti çok uygundu 15 tl. Satici her mesajıma döndü ve çok yardımcı oldu. Bu benim yi modelinin 3 farklı kameram oldu ve hepsinden çok memnunum.

    Produk kasebut kualitas apik lan ekonomis. Gambar super lan piranti kasebut cepet banget. Piranti kasebut mlebu mung telung minggu. Ragad bea cukai cukup larang 15 tl. Sing adol mbalekake saben pesen lan menehi pitulung banget. Aku duwe 3 kamera liyane kanggo model iki lan aku seneng karo dheweke.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    14 1
  32. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    shippment cepet produk banget

    Mbiyantu?
    0 0
  33. F *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Pengiriman cepet, katrangan sing bener, uga dikemas kanthi jotosan cilik, nanging ing njero sampurna, kanthi kabeh aksesoris sampeyan uga dilindhungi kanthi apik, instruksi nganggo pirang-pirang basa, ing antarane kalebu spanyol lan gampang dipasang lan dikonfigurasi. Dianjurake 100%

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    6 0
  34. A *** r (Diverifikasi pemilik) -

    durung nginstal, pengiriman cepet, adol sing apik

    Mbiyantu?
    0 0
  35. A *** s (Diverifikasi pemilik) -

    ok

    Mbiyantu?
    0 12
  36. D *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh pengepakan lan karton renyah.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    7 9
  37. R *** l (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera sing apik tenan.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    3 1
  38. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh apik, mung ora ana koreksi distorsi lensa kaya ing kamera lawas.

    Mbiyantu?
    10 4
  39. D *** z (Diverifikasi pemilik) -

    Nduwe efek mripat iwak. Kothak kasebut nggawa colpe, untunge kamera bisa digunakake kanthi apik.

    Kamera Dome X 1080P adhedhasar HD AI Berbasis Loro cara Keamanan Audio IP Cam Manungsa / Wengi Deteksi Petungan Wengi SD Card / YI Cloud
    Mbiyantu?
    5 1
  40. D *** v (Diverifikasi pemilik) -

    proyek apik! Matur suwun U kanggo pesen

    Mbiyantu?
    0 20
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.