Bali
Hot

9CH AC100 240V Kanggo DC12V 10A 120W LED Transformer Daya Penyetor Daya LED untuk Lampu String Lampu CCTV Keamanan LED

(29 reviews customer)

42.00$

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 32799890951 Kategori: Tag:
Description

Aksesoris CCTV

9CH AC100 240V Kanggo DC12V 10A 120W LED Transformer Daya Penyetor Daya LED untuk Lampu String Lampu CCTV Keamanan LED

 

Saklar pasokan listrik iki ngowahi AC dadi DC lan bisa digunakake kanggo kamera keamanan CCTV, lampu strip LED, lampu senar LED lan produk elektronik liyane kanthi input 12V.

fitur:
DUAL INPUT VOLTAGE: kothak sumber daya iki ngowahi AC100-240V dadi DC 12V.
DESAIN PERLINDUNGAN MULTI: voltase luwih gedhe (> 115% ~ 135%), kakehan (> 105% ~ 150%), liwat proteksi arus lan arus cendhak.
DISIPASI HEAT HEBAT: kipas pendinginan internal njamin disipasi panas sing luwih dawa lan umur luwih saka 2 taun, aman lan andal.
MATERI KUALITAS LAN PRESTASI LUCU: efisiensi tinggi, ripple DC sing kurang lan kinerja insulasi sing apik banget, kekuatan dielektrik sing dhuwur.
APLIKASI: driver bisa digunakake minangka adaptor listrik kanggo kamera keamanan CCTV, strip LED lan produk elektronik liyane kanthi input 12V.

Cathetan:
1. Pilih voltase input sing bener sadurunge nggunakake kothak power supply iki, utawa produk bakal rusak.
2. Ampun dibongkar yen kejut listrik.
3. Aja aktif utawa mateni, utawa umure produk bakal luwih cekak.

specifications:
Rated daya: 120W
Tegangan input: AC100-240V
Frekuensi: 47Hz ~ 63Hz
Saiki input: 1.5A
Efisiensi:> 80%
Saluran output: 9 saluran
Voltase output: DC12V
Peraturan voltase: 10.8V ~ 13.2V
Saiki output: 10A
Perlindhungan voltase: > 115% ~ 135%
Perlindhungan kakehan: > 105% ~ 150%
Suhu kerja: 0 ° C ~ + 40 ° C
Suhu panyimpenan: -20 ° C ~ + 60 ° C
IP rating: IP45
Umur: 1 taun
Bahan: Besi
Ukuran barang: 23.5 * 20.5 * 5.5cm / 9.3 * 8.1 * 2.0in (L * W * H)
Bobot barang: 1318g / 2.9lb
Ukuran paket: 24.5 * 21.0 * 6.5cm / 9.6 * 8.3 * 2.6in (L * W * H)
Paket berat: 1433g / 3.2lb

Paket paket:
1 * Kothak Pasokan Daya LED
1 * Instalasi Kit
2 * Kunci

——————————————————————————————————
Panggil Model: L1500-120

 

informasi tambahan
bobot 0.00 kg
Ulasan (29)

Pantai 29 kanggo 9CH AC100 240V Kanggo DC12V 10A 120W LED Transformer Daya Penyetor Daya LED untuk Lampu String Lampu CCTV Keamanan LED

  1. G *** (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. C *** X (Diverifikasi pemilik) -

    .

    Mbiyantu?
    0 0
  3. h *** h (Diverifikasi pemilik) -

    Sempurno.

    Mbiyantu?
    0 0
  4. a *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  5. L *** e (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  6. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  7. g *** s (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  8. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  9. a *** d (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  10. G *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  11. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Good

    Mbiyantu?
    0 0
  12. Y *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet banget menyang Kesultanan Oman mung 9 dina, kanggo njlentrehake kanggo informasi luwih lengkap, mangga dilanjutake ing: 0096899612907

    Mbiyantu?
    0 0
  13. f *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  14. A *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    1 0
  15. K *** S (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  16. D *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Ok

    Mbiyantu?
    1 0
  17. K *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  18. s *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  19. A *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Matur nuwun

    Mbiyantu?
    0 0
  20. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Umumé, normul, nanging rega suplai listrik sing apik, aja nganti ngenteni, sampeyan kudu ngrampungake. Basis komponen ora apik. Ing kapasitor kanthi daya sing ditulis 220 uf 250 v, ngukur banjur 120 uf. Dheweke langsung diganti. Lan priksa soldering, aku duwe conder filter kanthi sikil sing dipasang ing udhara.

    Mbiyantu?
    15 0
  21. D *** O (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  22. j *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  23. A *** U (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  24. M *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh mlaku

    Mbiyantu?
    0 0
  25. R *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  26. R *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  27. N *** c (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    1 0
  28. D *** m (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    1 0
  29. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    4 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.