Bali
Hot

60m IR jarak 6 Lampu IR Lampu IR Lampu IR Infrared Lampu wengi CCTV Kamera Wengi Isi Lampu kanggo Kamera Keamanan CCTV

(8 reviews customer)

21.00$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 32817530876 Kategori: , Tag:
Description

Aksesoris CCTV

60m IR jarak 6 Lampu IR Lampu IR Lampu IR Infrared Lampu wengi CCTV Kamera Wengi Isi Lampu kanggo Kamera Keamanan CCTV

 

Specifications Technical

1. Led kuantitas: 6 pcs

3. Dawane gelombang: 850nm

4. Sudut Cahaya: opsional 15-30-45-60-90 derajat.

5. Jangkauan ndeleng: 15-65m depens ing sudhut LED

6. Sensor IR internal

7. Definisi kekuwatan sing dikonsumsi: ≤15W

8. Dawane gelombang: 850nm

9. Struktur: omah aluminium lan kaca penguatan

10. Daya: DC12V. Regane ora kalebu adaptor daya.

11. warna cahya: inframerah

 

ir-led2LED IRB1Amba LED

 

Tanpa Illuminator IR:

 

b4

 

Kanthi Illuminator IR:

b5

 

——————————————————————————————————

Jarak IR: 15-60m
daya: DC12V 2A
Pencahayaan Min: 0 Lux (IR urip)
LED: 6pcs
warna cahya: inframerah
Panjang gelombang: 850nm

 

informasi tambahan
bobot 3.00 kg
Ulasan (8)

Pantai 8 kanggo 60m IR jarak 6 Lampu IR Lampu IR Lampu IR Infrared Lampu wengi CCTV Kamera Wengi Isi Lampu kanggo Kamera Keamanan CCTV

  1. T *** t (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. V *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Pangiriman luwih saka sewulan. Dikemas kanthi apik, ing kothak karton dobel. Lampu sorot bisa digunakake, kisaran kerja nganti 50 meter. Sing ora disenengi yaiku sorot balok sing sempit. Sudane ora luwih saka 40-60 derajat kanthi jarak udakara 4-5 meter. Titik padhang, lan ngubengi peteng.

    Mbiyantu?
    1 0
  3. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    murup kanthi becik. kamera ponselku bisa ndeleng output cahya kanthi apik.
    mung 6 LED abang sing surem ing mripatku.

    Mbiyantu?
    0 0
  4. E *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  5. J *** E (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  6. D *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  7. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Dikirim ing 22 dina. Karakteristik sing diumumake cocog. Aku nyaranake.

    Mbiyantu?
    0 0
  8. p *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Produk sing apik lan dilindhungi tanpa karusakan trans amarga sampeyan mung ora duwe bukti operasi

    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.