Bali
Hot

Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan

(40 reviews customer)

31.80$

Clear

  • Pangiriman standar (7-22 dina bisnis)
  • Wangsul gratis ing 30 dina
  • Rong taun babar pisan
  • Waranti Exchange Exchange Wulan 3 wulan

SKU: 32826185265 Kategori: Tag:
Description

Kamera Pengawasan

Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan

 

[Xlmodel] - [custom] - [40267]

Product Description

H.VIEW 2.0mp 1080P Kamera Surveilans HD Lengkap Inframerah 720 P Kamera Keamanan HD Kamera CCTV Kamera Video

aeProduct.getSubject ()aeProduct.getSubject ()

Kajaba iku IR CUT sing dibangun ing kamera duwe 2 saringan kristal, nggawa gambar warna sejatine nalika awan lan sesawangan wengi sing surup ing lingkungan sing peteng.

aeProduct.getSubject ()

Kamera pengawasan H.View 20Q3AM kanthi 2 LED IR Array nyedhiyakake sesanti super wengi sing padhang nganti 35 meter ing kahanan cahya sing kurang.

aeProduct.getSubject ()

Kanthi desain paten, 20Q3AM minangka bukti cuaca IP66 lan cocog kanggo lingkungan udan, bledug, lan salju.

 

aeProduct.getSubject ()

Desain instalasi sing gampang dipatenake, sampeyan bisa nginstal kamera dhewe tanpa kerja keras.

 

1) Meneng basis krenjang menyang sel (utawa tembok)

2) Ngeculake kacang kasebut

3) Setel amba kamera

4) Kencengi kacang lan sudhut

[Xlmodel] - [custom] - [40503]

specifications

 

Sensor gambar CMOS
Sistem TV NTSC / PAL
Resolusi horisontal 1080P / 720P
Jarak 3.6mm
Nomer LED IR 2 Array IR LED
Pencahayaan Inframerah (Wawasan Wengi) nganti 115ft
Katrangan minimal 0.0 Lux
R / S R N > 48dB
Video Output 1.0Vp-p, 75 ohm
suhu Operating -25F ~ 122F / -32C ~ 50C
Weatherproof Ya
Power 12V DC
Material Badan Logam

[Xlmodel] - [custom] - [40281]

Item Klebu

1 x 1080P 2.0MP / 720P 1.0MP Surveillance Camera Super Night-Vision

[xlmodel] - [adat] - [8888] Remi

[xlmodel] - [adat] - [40277

——————————————————————————————————

Ndeleng Angle: 90 °
Dhuwur Definisi: 720P (HD)
Fitur khusus: Waterproof / Weatherproof
Teknologi: Infrared
Konektivitas: Sistem Tutup / CCTV nganggo kabel
Sensor: CMOS
Minimal Illumination (Lux): 0 Lux (IR On)
Power Supply: Normal
Sumber Daya (V): 12V
Lumbung: Ana
is_customized: Ora Ana
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows XP
Sistem operasi sing disengkuyung: Windows 7
instalasi: Langit
Kurungan Dinding: sisih
warna: Black
Gaya: Kamera Peluru

Jarak (mm): 3.6mm
Format Kompresi Video: H.264
IR Jarak (m): 35 meter
Koleksi: Kamera Video
Output Audio: ora ana
Sensor: CMOS
Ukuran Sensor: 1 / 3
Sistem Sinyal: PAL
Gaya: Kamera Video
Teknologi: Infrared
Resolusi Horisontal 720P: 1200TVL
Resolusi Horisontal 2mp: 1080P

 

informasi tambahan
bobot 0.50 kg
Ulasan (40)

Pantai 40 kanggo Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan

  1. M *** (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  2. R *** z (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  3. S *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  4. A *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera rada beda
    Pesenan wis 8 PC
    Kabeh beda beda
    Nanging aturan

    Mbiyantu?
    0 0
  5. S *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera ora apik amarga sawise minggu warna Wayfarer

    Mbiyantu?
    0 0
  6. Y *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kabeh wis jelas banget. Tekan, bisa digunakake. Matur nuwun

    Mbiyantu?
    0 0
  7. U *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Pesenan kasebut ditampa kanthi aman lan tepat wektu. Matur nuwun

    Mbiyantu?
    0 0
  8. S *** a (Diverifikasi pemilik) -

    Sudut chic ndeleng sudut chic matur nuwun kanggo bakul

    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Mbiyantu?
    0 0
  9. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  10. S *** N (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  11. V *** n (Diverifikasi pemilik) -

    OK

    Mbiyantu?
    0 0
  12. M *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera sing apik kabeh bisa digunakake

    Mbiyantu?
    0 0
  13. V *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  14. L *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Product 100% kepatuhan banget, katrangan paramèter barang, pangiriman cepet menyang Chelyabinsk sajrone 10 dina, aku nyaranake sing adol !!!

    Mbiyantu?
    0 0
  15. D *** x (Diverifikasi pemilik) -

    Aku ora tuku saka pemasok iki kaping pisanan, nanging rong pesenan pungkasan dheweke nggawe kekacoan nganti suwe banget yen dheweke setengah barang ora dikirim, mula aku ora tahan lan mbukak perselisihan . Sing adol saben manajer anyar lan saben maneh nerangake kabeh utang kasebut. Sadurunge aku duwe wektu kanggo nerangake babagan jamb kanthi siji pesenan nalika sabanjure teka uga kekurangan sing luwih gedhe. Umume, dheweke duwe kekacoan lengkap karo logistik. Mesthi ora menehi saran kanggo tuku!
    Barang kasebut mesthi lelungan, nanging sampeyan ora bisa entuk sebagean utawa lengkap!

    Mbiyantu?
    0 0
  16. O *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mode Wengi ora bisa digunakake

    Mbiyantu?
    0 0
  17. G *** g (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  18. N *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  19. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  20. O *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Cepet, kanthi eksternal rampung kanthi kualitatif lan apik, kualitas gambar sing layak, dipesan saka kamera ali 4 kanthi paramèter sing padha, iki nuduhake sing paling apik, sepira sing bakal kita tingali, nalika wis wareg banget

    Mbiyantu?
    1 0
  21. K *** m (Diverifikasi pemilik) -

    Bisa !!

    Mbiyantu?
    0 1
  22. y *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  23. A *** n (Diverifikasi pemilik) -

    Заказываю saiki ora ana maneh. Kabeh apik wae. Юаказываю pengiriman saka Rusia. Pesenan sampeyan supaya entuk tangan saka Kurir 4 dina.

    Mbiyantu?
    0 0
  24. P *** o (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera bermutu, durung nyambung!

    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Mbiyantu?
    0 0
  25. A *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera kasebut luwih apik tinimbang kit umum sing dak pesen sadurunge, aneh banget nanging iki kasunyatane !!!!!

    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Mbiyantu?
    1 0
  26. z *** B (Diverifikasi pemilik) -

    Standar kualitas

    Mbiyantu?
    0 0
  27. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Toko sing apik .. aku ora njupuk kaping pisanan. Kabeh super

    Mbiyantu?
    0 0
  28. A *** m (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  29. D *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Wis teka, durung dicenthang… Nanging muga-muga kabeh bakal apik)

    Mbiyantu?
    0 0
  30. y *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Durung dites kanggo kualitas

    Mbiyantu?
    0 1
  31. S *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Pangiriman iml iku mung sepele, utamane kurir ...

    Mbiyantu?
    0 0
  32. R *** r (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera mikir kelangan cilik bakal luwih

    Mbiyantu?
    0 0
  33. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  34. V *** V (Diverifikasi pemilik) -

    5 kaping aku pesen saka bakul iki! Aku menehi saran marang kabeh wong! Bisa dipercaya!

    Mbiyantu?
    0 0
  35. K *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  36. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Kamera bisa dipriksa. Sepira ora bakal dakkerteni. Matur suwun karo sing adol.

    Mbiyantu?
    0 0
  37. S *** i (Diverifikasi pemilik) -

    Mbiyantu?
    0 0
  38. Shopee (Diverifikasi pemilik) -

    Janji arep ngeterake 5-15 dina, lagi sewulan, tekane 2 dina sadurunge pungkasan, uga dikirim 5 dina, barang wis ora diperlokake maneh - bakul gagal aku

    Mbiyantu?
    0 0
  39. N *** v (Diverifikasi pemilik) -

    Bakul sing paling elek, teka kamera sing rusak, awak dadi panas banget, kabel wis digawe panas, sing adol nolak mbalekake dhuwit, aja pesen ing kene

    Mbiyantu?
    2 0
  40. A *** v (Diverifikasi pemilik) -

    banget

    Kamera Survisi HD 2.0mp 1080P Lengkap HD 720P kamera Kamera Video CCTV Keamanan
    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pengiriman & Pengiriman

Kita bakal ngirim barang ing wektu 2-5 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Pangiriman kanthi cara pengiriman standar kita bisa uga udakara 7-22 dina kerja. Yen sampeyan mbutuhake kirim ekspres, hubungi kita sadurunge pesenan dikirim.

Yen sampeyan nampa barang sing dipesen ing situs iki, priksa kanthi ati-ati sajrone 24 jam, lan ora dikontak supaya bisa takon.

Yen sampeyan durung entuk bingkisan ing wektu pangiriman sing ditulis, aja ragu-ragu ngubungi, kita bakal mriksa sampeyan karo kantor pos lan kurir.