carane bayar

Aman kanggo Order ing aFUII. rumangsa tuku Item sing disenengi.

afoox ndadekake mbayar pesenan kanthi gampang kanthi nyedhiyakake pilihan pilihan sing trep. Ing ngisor iki minangka pandhuan cara utama sing digunakake dening foox.

Metode Pembayaran:

  • PayPal

Mbayar nganggo PayPal

PayPal

PayPal minangka layanan pangolahan pembayaran sing aman lan dipercaya sing ngidini sampeyan toko kanthi online. PayPal bisa digunakake ing oibag.com kanggo tuku barang kanthi Kartu kredit (Visa, MasterCard, Discover, lan American Express), Kertu debit, utawa E-mriksa (yaiku nggunakake Akun Bank reguler).

Nggunakake PayPal

  • 1. Ing kaca Kréta Blanja, klik Deloken sawise mriksa barang-barang sampeyan. Sampeyan banjur bakal ninggalake afoox.com lan mlebu ing PayPal. Mlebu menyang akun PayPal, utawa gawe siji yen durung, lan turuti pandhuan ing layar sing diwenehake dening PayPal. Sawise ngrampungake informasi pembayaran, sampeyan bakal diarahake bali menyang situs kita ing endi sampeyan bakal milih metode pengiriman sampeyan banjur ngrampungake pesenan.
  • 2. Yen sampeyan ora duwe akun paypal nanging seneng mbayar pesenan liwat kertu kredit langsung, sampeyan bisa milih pilihan kapindho nalika sampeyan ngetik situs web paypal. Judhul kasebut 'Pay karo debit utawa kertu kredit, utawa PayPal Credit'.Bila mlebu info kertu, sampeyan bisa mbayar mbayar pesenan lan entuk bisnis keamanan.
  • 3. Cara Paypal bisa ngisi ragad ekstra kanthi 3.5% saka total rega.

Kaluwihan nggunakake PayPal:

  • 1. Status pambayaran sampeyan bisa dilacak liwat akun PayPal ..
  • 2. PayPal ora mbutuhake sampeyan nggunakake kertu kredit kanthi online. Nanging, sampeyan bisa mindhah langsung saka akun bank.
  • 3. PayPal bakal nglindhungi rincian pribadi yen sampeyan milih mbayar kanthi kertu kredit.