Rembakan

 Tel: 86-755-23447309
E-Mail: service@afoox.com

 78 Jalan Qiankeng, Shenzhen
Cina, 518110

 Pangiriman standar
kabeh pesenan.

 Dhukungan nyedhiyakake
luwih saka 24h, saben dina.

FAQ. Informasi Umum

Apa barang sing wis didaftar ing merek afoox?

Ya. Kajaba kanthi jelas, kabeh produk sing sampeyan tuku ing situs web kita anyar, segara pabrik, lan miturut jaminan babar pisan.

Apa sampeyan nampa kertu kredit internasional?

Sampeyan bisa nggunakake akun Paypal sing bener utawa transfer kabel sing wis diverifikasi. Yen sampeyan ora duwe akun paypal nanging pengin mbayar pesenan liwat kertu kredit kanthi langsung, sampeyan bisa milih pilihan kapindho nalika sampeyan mlebu situs web pambayaran paypal. Judhul kasebut yaiku 'Pay karo debit utawa kertu kredit, utawa PayPal Credit'.Kanggo mlebu info kertu, sampeyan bisa mbayar mbayar pesenan lan entuk bisnis keamanan.

Sepira suwene wektu kiriman?

Pesenan umume dikirim ing 2-7 dina bisnis sing nyedhiyakake stok kasedhiya nalika ana 15-25 dina bisnis yen saham ora ana (kita bakal hubungi sampeyan kanggo kasus iki lan ngrembug yen sampeyan bakal njaga supaya bisa mbayar utawa mbalekaken). Sampeyan bisa hubungi kita kanggo konfirmasi wektu nangani sadurunge ngurutake pesenan. Sampeyan bakal nampa konfirmasi pesenan, liwat email, sakcepete pesenan wis diselehake. Elinga iki dudu pangiriman kiriman nanging kita bakal ngirim email kaping pindho karo pengiriman kiriman / invoice kanggo menehi informasi manawa pesenan wis dikirim saka gudang kita. Kita ngajak sampeyan mlebu akun online nalika kapan wae kanggo ndeleng status kabeh pesenan sampeyan.

Pesenan sing alamat layang sing ora lengkap utawa ora bener bisa uga ditundha. afoox bakal nyoba hubungi pelanggan kanggo nganyari babagan alamat pengiriman. Pesenan sing mbutuhake tagihan manual utawa verifikasi alamat pengiriman bakal tundha nganti dokumen konfirmasi tagihan sing tepat diwenehake.
Kita ngirim barang sanalika bisa, nanging ora mesthi dina sing padha. Ayo ngidini bisnis nganti 10-20 kanggo wektu pangiriman. Yen sampeyan ngarepake wektu timbal sing luwih dawa, kita bakal ngabari sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan wektu timbal item tartamtu, hubungi kita ing service@afoox.com utawa nelpon 86-755-2344-7309.

Kabeh pesenan kita dikirim liwat metode pengiriman standar. Wektu pangiriman biasane ana ing antarane 10 - 20 dina bisnis.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi ekspor?

Ya. Yen dijaluk, kita bisa menehi macem-macem salinan invoice komersial, kode sistem sing harmoni (Kode HS), sertifikat kualitas, dll. Sampeyan mung kudu ngirim email kanggo njaluk panjaluk service@afoox.com.

Pira pengiriman internasional?

Kita ngirim kabeh bingkisan liwat bingkisan mail udara, pelanggan saka umume wilayah global bisa tuku barang-barang langsung saka situs kita lan pangiriman kiriman standar. Nanging adat lan tugas beda-beda ing saben negara. Sembarang tugas utawa biaya khusus sing diwenehake dening kantor adat bakal dadi tanggung jawab para pelanggan. Yen kiriman internasional ditolak lan / utawa bali, sembarang pajak, pakaryan, biaya adat, biaya broker, utawa biaya kirim sing ditindakake saka bali iki bakal dadi tanggung jawab para pelanggan.

Aku ora bisa mlebu?

1. Sampeyan bisa salah ngetik alamat email sampeyan. 2. Priksa manawa sampeyan nggunakake alamat email sing diwenehake nalika nyetel akun. Sampeyan bisa salah ngetik alamat email alternatif. 3. Tembung sandhi sing sampeyan salah bisa uga salah .Jaluk priksa manawa sampeyan duwe sandhi sing bener lan coba maneh. Yen sampeyan wis lali sandi, sampeyan bisa hubungi kita kanggo ngreset sandhi.

Aku pengin mbatalake pesenan sing diselehake kanthi salah

Batal pesenan Sampeyan sadurunge Mbayar

Yen sampeyan durung mbayar pesenan, ora ana sing kudu hubungi kita kanggo mbatalake. Kita ora nglirwakake kabeh pesenan nganti pembayaran sing cocog ditampa. Dadi, yen sampeyan durung mbayar, aja kuwatir, kita ora ngolah pesenan. Sampeyan ora wajib ndherek lan mbayar pesenan.

Batal pesenan Sawise Mbayar

Yen sampeyan wis mbayar pesenan lan pengin mbatalake, hubungi langsung langsung.

Ngganti Urutan Sawise Mbayar

Yen sampeyan wis mbayar pesenan lan pengin ngganti, hubungi langsung langsung. Cathetan: Yen barang wis dikirim, kita ora bisa mbatalake utawa ngganti tatanan kasebut. Yen sampeyan mbatalake pesenan pembayaran maneh kasedhiya.

Cara pembayaran apa sampeyan nampa?

Pesenan bisa dibayar kanthi nggunakake akun PayPal utawa kertu kredit sing wis diverifikasi.

Takon Pitakonan

Sedulur pisanan sing bakal digunakake kanggo nulungi wong sing duwe kabiasaan sing duwe kabiasaan sing jenenge. Ora ana vivamus sing kudu nggambarake mesin sing ora ana ing lapangan

5800 item
5832 HAYAT CUSTOMERS
5 Pungkasan taun
32 Negara Ditutup