Situs web sing apik lan kabeh informasi, konten, bahan, produk (kalebu piranti lunak) lan layanan sing ana ing situs kasebut utawa bisa diakses liwat iki diwenehake tanpa jaminan babagan konten lan kasedhiyan, tanpa jaminan utawa tersirat babar pisan (kanggo ombone sing diidini miturut ukum), kalebu (nanging ora diwatesi) garansi judhul, garansi materi lan jaminan kesehatan kanggo tujuan tartamtu kajaba disepakati kanthi tertulis.

Isi situs web afoox digawe kanthi ati-ati lan nggawe macem-macem layanan kanggo pengunjung kaca kasebut. afoox duwe hak kanggo tambahan, ngganti, utawa mbusak konten kaca iki tanpa ana kabar utawa pratondo sadurunge.

Produk sing ditampilake online bisa nyimpang saka sing ana ing toko (kayata, babagan warna, ukuran, bentuk utawa bobote). afoox ngupayakake makili produk kanthi online kanthi akurat. Kaya dene kabeh konten editorial, malah informasi ing situs web afoox bisa uga wis ilang liwat wektu. afoox kanthi tliti milih lan mriksa informasi kanthi rutin supaya bisa njamin informasi kasebut paling anyar lan tepat. Nanging, ora ana afoox utawa anggota Grup afoox liyane sing bisa menehi jaminan utawa tanggung jawab kanggo validitas, kasedhiyan, kelengkapan utawa akurasi data utawa informasi sing diwenehake ing situs web.

Tanpa ngrusak prekara ing ndhuwur, ora ana afoox utawa anggota afoox.company liyane (miturut undang-undang sing diidini) duwe tanggung jawab kanggo kerugian utawa karusakan apa wae sing bisa ditemokake amarga ngakses lan / utawa nggunakake elemen ing situs web sing wis ana, amarga ora entuk akses menyang situs web utawa nggunakake iki, utawa saka informasi, konten, bahan, produk (kalebu piranti lunak) lan layanan sing kasedhiya liwat iki. Sanadyan afoox utawa pihak liyane sing melu nggawe, ngrancang, lan ngoperasikake situs web afoox ora kena tanggung jawab kanggo kerugian utawa karusakan apa wae, kalebu (nanging ora diwatesi) langsung, ora langsung, jaminan, ganti rugi lan penalti utawa kanggo biaya barang lan layanan pengganti, ora preduli apa kerugian utawa karusakan kasebut dituduh amarga pelanggaran kontrak, nglanggar tugas utawa ngurus utawa amarga tumindak sing ora sah gegayutan karo akses, panggunaan utawa ora bisa nggunakake situs web utawa amarga kesalahan utawa ngilangi konten situs web. Ora afoox utawa anggota Grup afoox liyane ora duwe garansi manawa situs web, informasi, konten, bahan, produk (kalebu piranti lunak utawa layanan sing ana ing situs web utawa kasedhiya kanggo sampeyan liwat situs web, server lan e- mail sing dikirim liwat afoox) sing ana ing situs web utawa bisa diakses liwat iki bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. Sampeyan kanthi nyata ngakoni lan setuju manawa sampeyan nggunakake situs web kanthi resiko dhewe.

Hukum ukum tartamtu ora ngidini watesan jaminan sing diwenehake utawa ora kalebu lan / utawa watesan kerusakan tartamtu. Yen hukum kasebut ditrapake kanggo sampeyan, sawetara utawa kabeh watesan lan / utawa pengecualian kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan lan sampeyan bisa uga duwe hak tambahan.